preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick

06.
May
2020
Blogger Pick
Ponovno sem tukaj z novo zgodbo, novimi najljubšimi supergami, vendar v nekoliko drugačnem vzdušju in okolju. Če ste zadnji mesec in pol preživeli v karanteni, kot jaz, to pomeni le, da imate nove rutine in ste vajeni novega življenjskega ritma.
12.
Nov
2020
Blogger Pick
ŽIVJO, moji sneaker navdušenci! Ste pripravljeni, da se mi ta teden pridružite v novi blog zgodbi? Jaz sem Andreea Din, vaša gostiteljica za današnji blog. Mislim, da smo zadnje dve leti redno opazovali kako so se klasične superge, ena za drugo, preoblikovale in posodabljale, da bi prestale preizkušnjo časa. No, zvezda današnjega bloga ni nič drugačna, predstavljam Vam Nike AF1 Shadow RTL, Originals ikona opremljena z dih jemajočimi in zanimivimi vizualnimi elementi.
10.
May
2023
Blogger Pick
12.
Jun
2019
Blogger Pick
Znano je, da so se natikači nosili po prhanju ali po plavanju, ko je bilo za vsakega od nas najbolj primerno, da jih obujemo. Slavni natikači Adilette so znova osvojili svet, stopili še korak dlje in postali prava modna zapoved.
23.
Jun
2021
Blogger Pick
Živjo! Zelo sem vesela, da sem spet z vami v bolj sproščenem poletnem vzdušju. Tokrat za odličen začetek poletja nosim superge Nike Air Max Genome.
15.
Apr
2020
Blogger Pick
Vse, kar lahko naredite za štirimi stenami za svojo zbirko
14.
Apr
2021
Blogger Pick
Živjo, ekipa! Upam, da ste me pogrešali  Tokrat vas pozdravljam navdihnjena s čudovitimi barvami in v retro stilu zahvaljujoč novi PUMA kolekciji, ki me je popolnoma očarala. Čeprav se je bilo zelo težko odločiti, sem se po dolgotrajnem izboru na spletni strani odločila, da dam priložnost modelu RS-X - TWILL AIRMESH.  Niti za sekundo nisem obžalovala odločitve, ko sem jih preizkusila. Te superge so čarobne! Kombinirate jih lahko z različnimi barvami in jih nosite s popolnoma različnimi stili. Vedno tavam od športnega do elegantnega stila, zato mi je zelo pomembno, da lahko ob vsaki priložnosti obujem svoje nove najljubše superge, brez veliko razmišljanja.
11.
Jun
2020
Blogger Pick
Živjo družba,   Že nekaj časa nisem ničesar napisal, vem, ampak nikoli se ni prepozno vrniti še posebej z dobro zgodbo o Buzz Crew. Tokrat smo snemalni dan posvetili novim Buzz majicam.
08.
Jul
2020
Blogger Pick
Ahhh poletje. Človek preprosto ponovno zaživi, ​​ko pride poletni čas. Po mračnih in depresivnih dneh je končno prišla meni najljubša sezona. Zdi se mi, da vsako poletje spremenim svoj stil oblačenja. Kar je težava, ker vsakokrat, ko iščem nove kose oblačil, vem, da mi naslednje poletje verjetno ne bodo več všeč. Zato vedno poskrbim, da so superge, ki jih kupim (in so na koncu tudi vedno najlepši del mojega outfita), preproste, klasične in da jih lahko nosim tudi naslednje leto.
26.
Feb
2020
Blogger Pick
Končno je prišel čas za mojo prvo zgodbo v letu 2020. Moram priznati, da sem komaj čakala, da z vami delim svoje vtise o prav posebnih Adidas supergah, ki so verjeli ali ne, navdihnile dva moja outfita.
09.
Oct
2019
Blogger Pick
Za vse ljubitelje superg je Sneakerville zagotovo najbolj kul zadeva, ki se je dos sedaj odvijala v regiji. Hej, saj gre vendar za festival superg! Nič primerljivo zabavnega se ni zgodilo že od festivala čokolade. Ko sem nazadnje organiziral 2Hot4Stage festival sem imel prvič priložnost videti kako predstavitev superg in splošna »sneakerhead« scena izgledata skupaj in priznati moram, da me je kombinacija prostornih in »old school« dizajnov, ki so bili ta dan predstavljeni, resnično presunila.
09.
Sep
2020
Blogger Pick
Go Breakers – druži jih strast do plesa, vztrajnost in motivacija, ki jih je pripeljala že do 26 naslovov državnih, 9 naslovov evropskih in 11 naslovov svetovnih prvakov. Tekmovanja, nastopi in treningi, v Sloveniji in tujini, niso edino kar jih povezuje. Vsi člani ekipe so ambiciozni, pripravljeni na trdo delo ter imajo skupni smisel za humor in prav zato so postali pravi prijatelji. V polni zasedbi skupina obstaja šele dobro leto, vendar pa se vsi člani ekipe počutijo, kot da se poznajo že celo življenje. Vedno si znajo prisluhniti in si v dobrih in slabih trenutkih stojijo ob strani. Za njih break dance ni samo ples in šport ampak ga vidijo kot izražanje sebe v krogu prijateljev, ki pišejo enako zgodbo in se pri tem podpirajo. Kljub napornemu tempu, pa si naša ekipa vedno najde čas za njim najljubše palačinke ali pico. Ali sploh moramo še omenjati zakaj so oni naša najbolj kul ekipa? ;)
06.
Feb
2020
Blogger Pick
Ne glede na to, kaj pravijo drugi, nekaj kar ne gre nikoli iz stila je unikatnost. Na primer, sama sem vedno na lovu za novimi supergami in mi je vseeno, kaj si bodo drugi mislili o njih. Ljubim svoj stil in zelo sem bila navdušena nad dejstvom da je Nike predstavil nov model Nike Zoom. Za Nike navdušence in nostalgične oboževalce konca 90tih, je ta model popoln zadetek!
02.
Sep
2020
Blogger Pick
Predstavljamo vam najboljšo ekipo fizikov v Srbiji in s tem našo novo kul šolsko ekipo.
26.
Aug
2020
Blogger Pick
Predstavniki skupine niso krvni bratje… vendar jih njihova strast do plesa povezuje in združuje kot pravo družino. Leta 2012 je Piticu (član skupine Simplu) napisal svojo prvo stran zgodbe »Brothers Crew«, ki je bila zasnovana za nadaljevanje njegove strasti do plesa z motom: "Health through Dancing" (Zdravje skozi ples).