preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
21.12.2022.

Vrnimo se v otroštvo z Reebok Hexalite Legacy

Zdravo ekipa! Zima je tukaj in jaz se vam oglašam iz ekipe Buzz, da vam razkrijem moje favorite te sezone. Končno je zapadel sneg, ki nedvomno vpliva na moje razpoloženje in izbiro oblačil in barv.

 

Danes se bom fokusirala na detajle outfita, ki jih ni mogoče spregledati. Začenjam z mrežastim podplatom in diskretnimi roza elementi superge Reebok Hexalite Legacy, ki poleg tega da izgledajo super, popeljejo človeka nazaj v otroštvo, ko je bil vsak korak lahkoten. Reebok Hexalite Legacy daje lahkoten občutek s tem da med hojo oblazini vašo peto. Najbolje pri temu pa je, da vas nihče nebo gledal čudno na ulici.

Jaz sem svoje superge kombinirala s kavbojkami in puloverjem, ampak lahko tudi eksperimentirate, ker je model zelo nosljiv in predvsem fotogeničen. Ker sem navdušenka nad zimskimi športi, moja selekcija danes vključuje MONT W CAMO HEAVY WEIGHT JKT Jacket, ki ni primeren le za izlet v hribe, ampak popolnoma nosljiv tudi v mestu. Zavedam se zunanjih temperatur in nebi niti pomislila, da grem ven pomankljivo oblečena – z drugimi besedami, oblačim se kot polarni medved.

Ne bom vam lagala, moja izbira zimskih oblačil ni pogojena zgolj z udobjem in uporabnostjo, veliko dam na majhne detajle – malenkosti, ki nemudoma ujamejo mojo pozornost in oblačilo naredijo popolno. Mojo pozornost je vzbudila MONT W CAMO HEAVY WEIGHT JKT jakna, z detajlom komičnega stripa ”A Happy life”- kako naj bi ostala ravnodušna? Priznajte, tudi vas spravijo takšne malenkosti v dobro voljo.

To je iz moje strani vse, dragi prijatelji. Upam, da vam je bila moja izbira všeč in sedaj vas bom pustila, da sanjarite o snegu v gorah in se z mislimi vrnete v otroštvo, ko smo svobodno tekli po svetu. Najboljši približek temu občutku pa so Reebok Hexalite Legacy.

Superge in moj outfit lahko najdeš v Buzz poslovalnicah in na naši spletni strani.

Vaša Akasha

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki