preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
15.04.2020.

VODNIK ZA SAMOIZOLACIJO ZA LJUBITELJE SUPERG

Vse, kar lahko naredite za štirimi stenami za svojo zbirko

Živimo v težkih časih. Vsi smo v istem čolnu in skušamo ostati nad gladino. Kot ljubitelju superg mi je težko. Nič več ogledov lokalnih trgovin, preizkušanja vsake superge, taktilnih izkušenj materialov in preverjanja šivov... Preostane nam le internet in druženje s tistimi, ki bivajo z nami, a tudi to je dovolj za preživetje, ko čakamo na boljše čase.

Tu je vse, kar lahko in morate storiti, če imate radi superge.

1. Očisti vse nečistoče


V normalnih razmerah živimo naporno življenje - tečemo v službo ali na fakulteto, gremo na pijačo ali dve s prijatelji, treniramo in imamo čas za le 7 urno spanje. Redko imamo čas, da očistimo svoje superge. Zdaj to lahko storite. Je tudi terapevtsko. Kako jih očistiti? Najprej pazite na material - usnje in semiš ne reagirata enako, morali boste malo pobrskati po internetu, da se dokopljete do informacij. Večino stvari s katerimi očistite superge, imate že doma, lahko pa investirate v bolj kakovostno rešitev, namenjeno prav posebej supergam, kot sta Sneaky ali Crepp proizvoda, ki imata najboljši vonj na svetu. Ko boste zapustili stanovanje, ko se bo vse umirilo, boste imeli najbolj sveže superge.



2. Organizirajte se

So vaše škatle raztresene? Superge Air Force so v škatli Jordan 3, Jordan 3 pa v škatli New Balance? Zdaj jih lahko pospravite.
Organizirajte se tako, da bo smiselno vam. Naredite prostor v vaši omari in v srcu. Če že več kot eno leto niste obuli para superg, je čas, da jih prodate ali vsaj podarite mlajšemu bratu.
Nobeno dekle, ne želi slišati o pomenu modela Jordan 1 za celotno kulturo superge in če se vam posreči, da spoznate dekle, ki želi slišati več o tem - kupite prstan! Ko pokleknete, pa bodite previdni, da ne poškodujete superge.


3. Izobražujte se

Na Youtubu imate kup vrhunskih kanalov, ki vas izobražujejo o supergah. Weartesters, Jacques Slade, gospod Foamer Simpson so le nekateri, Complex pa ima organizirano celo nakupovalno predstavo superg, kjer superge nakupujejo največje zvezde - Lil Wayne, Chris Rock, Cristiano Ronaldo in Neymar.
Če to ni dovolj, imate na razpolago veliko knjig - najpomembnejša je Taschenova knjiga »The Ultimate Sneaker«, ki jo je pripravila ekipa za Sneaker Freaker. Ali morda »Where'd You Get Those« avtorja Bobitt Garcia, legendarnega radijskega voditelja radijske oddaje »Stretch & Bobbito« in redni obiskovalec Newyorških uličnih košarkarskih igrišč, ki je med prvimi opazil pomen superge v hip hop kulturi.


4. Nekateri vlagajo v zaloge, nekateri v superge

Prodaja iskanih modelov je velik posel, to vedo vsi.
Namesto da bi študirali vzajemne sklade, delnice in delali na Wall Streetu, si oglejte StockX in raziščite svet superg. Za tovrstne dejavnosti lahko zaslužite resničen denar, če poznate trg in imate znanje za napovedovanje tržnih trendov. Će tega še ne veste, je zdaj vaša priložnost. Alan Vinogradov, soustanovitelj Sneaker Con, pravi, da je čas, da si kupite superge, ker ko bo prišel čas in bo vsega tega konec, bi lahko cene nekaterih superg eksplodirale. Seveda so mišljeni predvsem pari superg v sodelovanju s Travisom Scottom, predvsem zadnji Dunks in Off-White Jordan 5. Če jih dobite, jih obdržite na varnem, saj bo njihova cena kmalu zelo zrastla. Ali pa jih preprosto nosite in naj vam vsi zavidajo.

Izkoristite situacijo in dopolnite svojo zbirko superg preko spletne trgovine. Buzz redno izvaja promocijske akcije. Najdete lahko kar nekaj brezčasnih klasik, pa tudi povsem nove modele, ki bodo kmalu postali klasika.

Ostanite doma na varnem. Priložnosti za razkazovanje nove kolekcije bo še veliko.

Franjo

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki