preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
09.10.2019.

ZAKAJ PRIDEJO 13. OKTOBRA VSI NA SNEAKERVILLE FESTIVAL SUPERG?

Za vse ljubitelje superg je Sneakerville zagotovo najbolj kul zadeva, ki se je dos sedaj odvijala v regiji. Hej, saj gre vendar za festival superg! Nič primerljivo zabavnega se ni zgodilo že od festivala čokolade. Ko sem nazadnje organiziral 2Hot4Stage festival sem imel prvič priložnost videti kako predstavitev superg in splošna »sneakerhead« scena izgledata skupaj in priznati moram, da me je kombinacija prostornih in »old school« dizajnov, ki so bili ta dan predstavljeni, resnično presunila.

Lex

Ali veš, zakaj pridejo 13. oktobra vsi na Sneakerville festival v Beograjsko pristanišče?

Zakaj bo to najboljši organiziran dogodek, posvečen izključno sneaker kulturi?

Zato, ker bodo na njem nastopali vsi priljubljeni izvajalci. Ker je nedelja dan za kul zabavo. Ker se bomo družili na vseh točkah in cel dan plesali. Ker boš domov odšel z norimi darili. Še sploh razmiljaš, da ne bi prišel? Se vidimo tam!

Marina

Vesela sem, da obstaja dogodek, kot je Sneakerville, kjer se zberejo ljudje s podobnimi interesi – modo, estetiko in predvsem supergami. Komaj čakam na festival, da lahko tam skupaj zažigamo!

Voja

Ne vem za vas, ampak jaz sem noro navdušen in komaj čakam festival superg, saj se nekaj takega tu še ni dogajalo. Ljubitelji superg bodo imeli priložnost uživati ne le v sneaker kulturi, ampak tudi v glasbi in številnih delavnicah, ki jih za nas ponuja Sneakerville festival.

Se vidimo 13. oktobra v Beograjskem pristanišču, kjer bomo uživali v umetnosti in se noro zabavali ter slavili superge, ki nas dobesedno spremljajo na vsakem koraku. Moja
Buzz ekipa vas pričakuje, saj bomo Voja, Marina in jaz izbrali zmagovalca ene izmed aktivnosti na Buzz stojnici.

Dživ

Če obožuješ glasbo, šport in umetnost, streetwear kulturo in superge, potem ne dvomim, da boš na največjem festivalu superg v regiji in da si si svojo vstopnico že zagotovil. Se vidimo 13. oktobra!

Blizanac

Buzz ekipa

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki