preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
11.06.2020.

VSE SE VRTI OKROG BUZZ MAJIC

Živjo družba,

 

Že nekaj časa nisem ničesar napisal, vem, ampak nikoli se ni prepozno vrniti še posebej z dobro zgodbo o Buzz Crew. Tokrat smo snemalni dan posvetili novim Buzz majicam.

Kot verjetno že veste, ima Buzz poleg najnovejših superg in oblačil znanih blagovnih znamk tudi svojo lastno kolekcijo majic. Aleksandra in jaz sva jih imela priložnost nositi prva in lahko rečem, da so popolnoma kul in se lahko odlično ujemajo z vsakim uličnim outfitom letošnjega poletja.

Moram priznati, da so majice Buzz izjemno udobne. To je zame zelo pomembno, ker ne prenesem prevročih materialov. So odlična izbira za priložnostne in sproščene poletne večere. Že vem, da jih bom to poletje nosil na mestnih prireditvah, saj so urbane in drugačne.

Vsaka majica, moška ali ženska, ima zanimiv potisk. Nekateri so povsem urbani in hipi, ki so mi najbolj všeč. Nosil sem jih s kavbojkami in kul superge New Balance 997, Reebok DMX in Adidas Ozweego, medtem ko jih je Aki nosila s krilom, trenirko in kavbojkami.

Majice Buzz so vsekakor moje priporočilo letošnjega poletja.

Če želite biti še bolj kul, si oglejte tudi Buzz nogavice, ki so na voljo v njihovi ponudbi. Odlično se bodo ujemale z vašimi najljubšimi superge in outfiti.

Poiščite jih v vseh trgovinah Buzz ali naročite na spletu.

 

Uživajte,

Voja

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki