preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
14.07.2021.

ZAPLEŠI Z NIKE AIR ZOOM-TYPE SE

Yo!

Za vse tiste, ki me še ne poznate, sem Naser Gutić, v plesnih vodah poznan kot B-boy Naki. Zame, kot profesionalnega plesalca break dance-a, je obutev najpomembnejši del garderobe. Superge morajo biti zelo udobne, lahke in imeti dober oprijem na vseh podlagah, prav tako pa mi je pomembno, da me navdihnejo s svojim dizajnom.

 

Vsak dan potrebujem kvalitetne superge, s katerimi lahko zaplešem v vsakem danem trenutku. Superge so vedno pika na i mojemu outfitu, rad vidim, da pritegnejo pozornost drugih in da se v njih počutim nekaj posebnega (FRESH). Vsak dizajn pa me na svoj način inspirira in pripomore k večji kreativnosti pri raziskovanju novih plesnih korakov.

 

 

Superge Nike Air ZOOM-TYPE SE so pritegnile mojo pozornost z malimi detajli, kot so mrežast tekstil in dodelani cik-cak šivi. Odštekana peta s peno in izstopajoča zračna blazina Zoom na sprednjem delu stopala uporabljata napredno tehnologijo, ki jo uporabljajo svetovni vrhunski športniki, hkrati pa dodata supergi poseben izgled. So zelo lahke, mehke in se odlično prilagajo stopalu. Superge sem tudi sam preizkusil med plesom in so se odlično obnesle, hkrati pa sem prejel tudi pohvale za odštekan urban videz. Superge so se med drugim odlično obnesle tudi pri saltah in ostalih akrobacijah, kjer so poskrbele za udoben in mehak pristanek.

 

 

Superge so na voljo v trgovini Buzz v dveh barvnih izbirah. Prvi je klasičen črno-bel model, ki sem ga tudi sam testiral, in ki se res podajo k vsemu in nadgradijo tudi najbolj dolgočasne videze. Druga izbira pa izstopa z oranžnimi detajli, ki se odlično podajo k olivno zeleni osnovi.

 

 

Superge Nike Air ZOOM-TYPE SE in še mnoge druge lahko najdeš na spletni strani Buzz ali v poslovalnicah. Trgovina Buzz vsekakor ponuja veliko različnih superg, vrhunske kvalitete in odbitih dizajnov primerne za vsako priložnost. Poleg tega, pa lahko v Buzzu najdete tudi moderna oblačila in dodatke za piko na i.

 

Se vidimo kmalu.

 

Naki

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki