preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
09.09.2020.

Zavrti se skupaj z Go- Breakersi!

Go Breakers – druži jih strast do plesa, vztrajnost in motivacija, ki jih je pripeljala že do 26 naslovov državnih, 9 naslovov evropskih in 11 naslovov svetovnih prvakov. Tekmovanja, nastopi in treningi, v Sloveniji in tujini, niso edino kar jih povezuje. Vsi člani ekipe so ambiciozni, pripravljeni na trdo delo ter imajo skupni smisel za humor in prav zato so postali pravi prijatelji. V polni zasedbi skupina obstaja šele dobro leto, vendar pa se vsi člani ekipe počutijo, kot da se poznajo že celo življenje. Vedno si znajo prisluhniti in si v dobrih in slabih trenutkih stojijo ob strani. Za njih break dance ni samo ples in šport ampak ga vidijo kot izražanje sebe v krogu prijateljev, ki pišejo enako zgodbo in se pri tem podpirajo. Kljub napornemu tempu, pa si naša ekipa vedno najde čas za njim najljubše palačinke ali pico. Ali sploh moramo še omenjati zakaj so oni naša najbolj kul ekipa? ;)

Trenirajo vsak dan v tednu po tri ure, proste vikende pa najraje namenijo skupnim nepozabnim pustolovščinam, kot so plesni kampi, nastopi pred občinstvom in tekmovanjem. Prirejajo tudi mednarodne plesne dogodke, delavnice za otroke in mladostnike. Pa spoznajmo člane ekipe Go Breakers:

Enia Marinič

Osebnost: Energično in vztrajno dekle, polno entuziazma, ki si želi življenje izkoristiti v polni meri. Za ekipo je pripravljena storiti veliko, zato ji samoiniciativnosti, discipline in odločnosti nikoli ne zmanjka.

Plesni slog: Neustrašna in pogumna plesalka. Največkrat jo boste videli leteti po zraku, saj jo ostali člani plesne ekipe mečejo v salte ali dvigajo v lifte. Obvlada tudi vse talne akrobacije, katere zahtevajo zelo dobro telesno motoriko ter pogum in prav zato so Eniji pisani na kožo.

Najljubši trenutki: Ekipni nastopi pred občinstvom.

Najboljši dosežek: 3. mesto Break Dance solo članice na SVETOVNEM prvenstvu 2018 na Poljskem (Kielce).

 

Indi Mužič

Osebnost: Prikupna, polna zadovoljstva in veselja, kar se odraža v pozitivi celotne ekipe. Indi je zelo odgovorna in zanesljiva ter vedno pripravljena pomagati. Pogosto spontano prevzema odgovornost za kakovostno delo tudi za ostale člane ekipe, zaradi česar ekipa napreduje hitreje kot bi sicer. Pleše že od svojega 4 leta starosti in njena največja želja je, da bi postala učiteljica plesa.

Plesni slog: Njeni plesni atributi so lahkotnost, gibčnost, kreativnost in odličen ritem.

Najljubši trenutki: Solo plesna tekmovanja.

Najboljši dosežek: 1. mesto Break Dance solo članice, SVETOVNO prvenstvo 2018, Kielce, Poljska.

 

Daniel Mikuž

Osebnost: Verjame vase, zato si pogosto zastavi visoke cilje, ki jih vztrajno dosega. Svoje znanje nesebično deli z ostalimi člani ekipe. Obenem pa je zelo skromen in pozoren do ljudi.

Plesni slog: Premeti, salte z obrati, preskakovanje ovir in soplesalcev so njegove najboljše plesne veščine. Vse to počne nadvse lahkotno, kar potrjuje njegovo dobro poznavanje pravilne tehnike.

Najljubši trenutki: Treningi akrobatike.

 

Raf Mužič

Osebnost: Ostali člani pravijo, da je njihov mali bratec. Simpatično nagajive narave, ki ima rad disciplinirano vendar dinamično vzdušje.

Plesni slog: njegov plesni stil je zelo raznolik in dinamičen. Obvlada področja, kot so: up rock, footwork, powermoves in freezes.

Najljubši trenutki: Ekipna popotovanja.

Najboljši dosežek: 1. mesto Break Dance ekipno, EVROPSKO prvenstvo 2018, Bremenhaven, Nemčija.

 

Nik Gorjup

Osebnost: Zaupanja vreden fant, ki vedno poskrbi za smeh in sproščeno vzdušje v ekipi. Ko pa je potrebno je sposoben zelo dobre osredotočenosti in umirjenosti.

Plesni slog: Zelo zanesljiv pri težjih skupinskih akrobacijah, kjer ima vlogo odgovornega »stebra«. Njegov stil je premišljen in tehnično izpopolnjen, zato mu ležijo predvsem freeze-i in powermove-i.

Najljubši trenutki: Treningi Break Dance-a.

Najboljši dosežek: 1. mesto Break Dance ekipno, SVETOVNO prvenstvo 2017, Copenhagen, Danska.

 

Rok Cvjetković

Osebnost: Prijazen fant, ki je vedno pripravljen za plesno akcijo. Navdušen je nad urbano kulturo. Break Dance pa je tisti, h kateremu se vedno znova vrača. Zaveda se, da v življenju ni bližnjic do uspeha, zato k stvari vedno pristopi odgovorno in organizirano.

Plesni slog: Njegov slog odlikujejo dobro dodelane osnove, ki jih potencira s svojo karizmo in odnosom do plesa.

Najljubši trenutki: Plesni kampi.

Salte, obrati, premeti in hudi plesni gibi, so njihovo drugo ime! Začutite njihovo energijo in preverite njihov video in fotografije.

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki