preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
14.04.2021.

VSA POZORNOST GRE NAME

Živjo, ekipa! Upam, da ste me pogrešali 

Tokrat vas pozdravljam navdihnjena s čudovitimi barvami in v retro stilu zahvaljujoč novi PUMA kolekciji, ki me je popolnoma očarala. Čeprav se je bilo zelo težko odločiti, sem se po dolgotrajnem izboru na spletni strani odločila, da dam priložnost modelu RS-X - TWILL AIRMESH.  Niti za sekundo nisem obžalovala odločitve, ko sem jih preizkusila. Te superge so čarobne! Kombinirate jih lahko z različnimi barvami in jih nosite s popolnoma različnimi stili. Vedno tavam od športnega do elegantnega stila, zato mi je zelo pomembno, da lahko ob vsaki priložnosti obujem svoje nove najljubše superge, brez veliko razmišljanja.

 

 

Puma RS-X - TWILL AIRMESH se zgleduje po modelu Running System iz 80-ih. Stavim, da boste takoj začutili retro vibracijo barve so lepo usklajene in vam omogočajo, da superge kombinirate po mili volji in vsakič pustite močan vtis. Zgornji del superge je opremljen z izjemno udobnim in tkanim blagom, ki zagotavlja dobro zračnost. Nikakor pa niso pozabili izpostaviti RS-X oznake in Puma logotipa na jeziku.

Jakna Nike, ki jo nosim, je takoj pritegnila mojo pozornost - vedela sem, da bo to velik hit! Dovolila sem si igrati se z barvami tako, da sem prepričana, da boste z novo PUMA kolekcijo vedno znova našli navdih.

 

 

Pandemska norost, ki nas je zajela je vplivala name na način, da cenim nekatere trenutke veliko bolj. Ta kraj, kjer sem se odločila posneti nekaj fotografij je zame zdaj nekaj posebnega. Na strehi te stavbe preživim čas s prijatelji in sosedi in tu skupaj ustvarjamo nove spomine.

 

 

Predstavljene superge in še številne mnoge modele obutve in oblačil najdete v vseh Buzz trgovinah ali pa ostanite digitalni in naredite naročilo na spletu. Do naslednjega srečanja vam želim veliko zdravja in ljubezni.

 

@ivanavujoseviic

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki