preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
11.05.2022.

ZAVLADAJ ULICAM S PUMA MIRAGE SPORT

Jo!

Že nekaj časa je minilo od mojega zadnjega bloga, zato naj se še enkrat predstavim. Sem Naser Gutić, v plesnih vodah poznan kot B-boy Naki. Ponovno imam za vas nove, sveže superge, s katerimi boste lahko uživali vsak dan. Ker je zame, kot profesionalnega plesalca break dance-a obutev najbolj pomemben del outfita, vedno izberem najboljše superge. Kako sem užival v njih pa lahko vidite iz fotografij.

Tokrat sem se odločil za nekaj drugačnega, in sicer za superge znamke Puma. Puma je znana predvsem v športnem svetu, ampak raste prav tako v modnem svetu. Prepričale so me prenovljene superge Puma MIRAGE SPORT s svojim odbitim dizajnom in živimi barvami. S svojim dizajnom, navdihnjenim iz DJ kulture daje futurističen in odštekan videz primeren tako za na plesišče, kot za na ulice. Vmesni podplat mehke blazine in lahka konstrukcija bosta navdušila in v vsakdan vnesla novo dimenzijo lahkotnega gibanja. 

Superge Puma MIRAGE SPORT so nasledniki v liniji Mirage, ki izvira že iz 70ih, takrat kot izključno tekaška obutev. Pri modelu se najdejo prepoznavni znaki starih modelov, ki pa so prepleteni z novim dizajnom. Superge pašejo tako k urejenemu kot športnemu videzu, sam sem jih kombiniral s črnim kompletom iz BATMAN kolekcije. Črni spodnji del trenirke in ujemajoč zgornji del s krojem in skritimi elementi oblikovanja spominjajo na obleko slavnega junaka tega filma. Barve so temne, tkanina in grafika pa imajo mešanico sijajnih in mat zaključkov. Bela Batman majica pa izstopa s prepoznavnim logom netopirja. Kroj in skriti elementi oblikovanja so navdihnjeni z obleko slavnega junaka tega filma. Barve so temne, tkanina in grafika pa imajo mešanico sijajnih in mat zaključkov.

Superge Puma MIRAGE SPORT so na voljo v moški in ženski izvedbi. Najnovejša izdaja ponuja dve barvni različici, kombinacijo modre, rdeče in rumene, ki sem jih sam obul in kombinacija mutiranih tonov z dodatkom žive oranžne in moderne barve 'sage'.

Superge Puma MIRAGE SPORT in še mnoge druge lahko najdeš na spletni strani Buzz ali v poslovalnicah. V trgovini Buzz lahko najdete vse kar potrebujete, različne superge, moderna oblačila in dodatke za piko na i.

Do naslednjič

Naki

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki