preveri najnovejšo ponudbo

preveri naše novice

Blogger Pick
11.05.2022.

ZAVLADAJ ULICAM S PUMA MIRAGE SPORT

Jo!

Že nekaj časa je minilo od mojega zadnjega bloga, zato naj se še enkrat predstavim. Sem Naser Gutić, v plesnih vodah poznan kot B-boy Naki. Ponovno imam za vas nove, sveže superge, s katerimi boste lahko uživali vsak dan. Ker je zame, kot profesionalnega plesalca break dance-a obutev najbolj pomemben del outfita, vedno izberem najboljše superge. Kako sem užival v njih pa lahko vidite iz fotografij.

Tokrat sem se odločil za nekaj drugačnega, in sicer za superge znamke Puma. Puma je znana predvsem v športnem svetu, ampak raste prav tako v modnem svetu. Prepričale so me prenovljene superge Puma MIRAGE SPORT s svojim odbitim dizajnom in živimi barvami. S svojim dizajnom, navdihnjenim iz DJ kulture daje futurističen in odštekan videz primeren tako za na plesišče, kot za na ulice. Vmesni podplat mehke blazine in lahka konstrukcija bosta navdušila in v vsakdan vnesla novo dimenzijo lahkotnega gibanja. 

Superge Puma MIRAGE SPORT so nasledniki v liniji Mirage, ki izvira že iz 70ih, takrat kot izključno tekaška obutev. Pri modelu se najdejo prepoznavni znaki starih modelov, ki pa so prepleteni z novim dizajnom. Superge pašejo tako k urejenemu kot športnemu videzu, sam sem jih kombiniral s črnim kompletom iz BATMAN kolekcije. Črni spodnji del trenirke in ujemajoč zgornji del s krojem in skritimi elementi oblikovanja spominjajo na obleko slavnega junaka tega filma. Barve so temne, tkanina in grafika pa imajo mešanico sijajnih in mat zaključkov. Bela Batman majica pa izstopa s prepoznavnim logom netopirja. Kroj in skriti elementi oblikovanja so navdihnjeni z obleko slavnega junaka tega filma. Barve so temne, tkanina in grafika pa imajo mešanico sijajnih in mat zaključkov.

Superge Puma MIRAGE SPORT so na voljo v moški in ženski izvedbi. Najnovejša izdaja ponuja dve barvni različici, kombinacijo modre, rdeče in rumene, ki sem jih sam obul in kombinacija mutiranih tonov z dodatkom žive oranžne in moderne barve 'sage'.

Superge Puma MIRAGE SPORT in še mnoge druge lahko najdeš na spletni strani Buzz ali v poslovalnicah. V trgovini Buzz lahko najdete vse kar potrebujete, različne superge, moderna oblačila in dodatke za piko na i.

Do naslednjič

Naki

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći
Trenutno nema komentara

Podobni članki

10.
May.
2023.
Blogger Pick
27.
Apr.
2023.
Blogger Pick