do nadaljnjega ni na voljo!

na vse nakupe nad 80 EUR

preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
10.05.2023.

Večna klasika

Hej,

Sem Ceyda in to je moj prvi Buzz Crew blog. Osebno sem velika oboževalka znamk Air Jordan in Nike,  ampak kako bi se lahko uprla tem lepim VANS UA Classic Slip-On Stackform CANVAS BLAC supergam?

Potopimo se v kratko zgodbo o brezčasni klasiki in staromodni kraljici, ki jo želijo nositi vsi. Črna Vans superga je klasična in preprosta, po drugi strani pa tudi kul in moderna. Ponaša se s presenetljivim  dizajnom z minimalističnimi detajli, kar ji daje edinstven videz.

Zgornji del superge je izdelan iz vrhunske tkanine, ki je udobna in prilagodljiva. Črna barva poudarja minimalistično obliko in supergi doda eleganco. Logotip Vans je diskretno umeščen na stranski del superge, kar ji doda pridih subtilnosti. Podplat superge je izdelan iz kakovostne in trpežne gume.

Vans UA Classic Slip-On Stackform superga se odlično prilega modnemu slogu, ki ga navdihujeta skejtarska kultura in ulična moda. Lahko jo kombiniramo z različnimi slogi, od vsakdanjih do trendovskih in sodobnih. Na primer,  te superge lahko nosite z oprijetimi kavbojkami in potiskano majico za vsakdanji videz, ali z mini krilom in usnjeno jakno za trendovski in kul videz.

Skratka, črna Vans superga je udobna, elegantna, kul in moderna. Vse  hkrati. Minimalistična oblika in črna barva olajšata kombiniranje z različnimi slogi in oblačili, zaradi česar je to superga, ki jo bodo mnogi nosili še leta.

Ta klasični model lahko najdete v trgovinah BUZZ ali pa ga naročite na spletu.

Vaša Ceyda

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki