preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
26.02.2020.

Z DNEVA V DAN, CEL DAN Z ADIDAS EQT GAZELLE SUPERGAMI

Končno je prišel čas za mojo prvo zgodbo v letu 2020. Moram priznati, da sem komaj čakala, da z vami delim svoje vtise o prav posebnih Adidas supergah, ki so verjeli ali ne, navdihnile dva moja outfita.

Vedno sem bila tip dekleta, ki kombinira superge z nečim, kar na prvi pogled deluje neujemajoče, kot na primer superge z oblekami in krili. Verjamem, da so udobne superge z zanimivim dizajnom nekaj, kar daje edinstven pečat vsaki obleki. Tokrat so moj izbor Adidas EQT Gazelle.

Adidas EQT Gazelle so prave retro superge, ki niso samo lahke kot pero, ampak imajo tudi nov dizajn, izpopolnjen in izboljšan v primerjavi s tistim iz 90. let.

Kot sem že omenila, zanimiv model superg lahko nekatere outfite naredi videti povsem drugačne. Svoje EQT Gazelle sem kombinirala z belo majico in krilom ter z njimi preplesala celo noč. Prav tako te superge dajejo poseben videz dnevnemu outfitu - jakna in kavbojke. Ta je bil idealen za zmenek ali  kosilo s prijatelji.

Enostavno se ujemajo z vsem!


Kot nekdo, ki je zaljubjen v modo 80-ih, je bilo na začetku nošenje teh superg izven moje cone udobja in so mi omogočile eksperimentiranje s tem stilom. Kot vidite, so me navdušile tako v kombinaciji z dnevnimi kot tudi nočnimi outfiti, ki jih superge naredijo še bolj zanimive.



Adidas EQT Gazelle so v prvi vrsti udobne superge. Če želite superge, ki bodo ustrezale vsakemu koraku in bodo hkrati videti super, je pravi trenutek, da jih poiščete v najbližji trgovini BUZZ ali jih naročite po spletu.

Do naslednje zgodbe,

Dživ

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki