preveri najnovejšo ponudbo

Blog

17.
Jul
2019
Blogger Pick
New Balance 997 je klasika, s katero ne moreš zgrešiti in klasika 997 se redko vključi nazaj v zgodbo, zato sem zelo navdušen, da se je to sezono vrnil model 997H. Kot, da se je najstarejši ustvarjalec superg na svetu odločil, da je čas za model 997, da se ga vrže v časovni stroj ter ga posodobi z novimi materiali, linijami, barvami in ga naredi dostopnega za vse.
03.
Jul
2019
BUZZ CREW
Pred nekaj dnevi, je Nanjig postal najbolj vzhodno mesto v katerem sem bil, za Ha Long Bay. Mesto na vzhodu Kitajske je bila moja destinacija zdaj in razlog za moje potovanje je bil ples.
26.
Jun
2019
Blogger Pick
Si posvečen sneakers navdušenec? Ali mogoče tekač? Mogoče oboje? Če pa nisi nič od tega, pa ti lahko oprostimo, da si spregledal New Balance 997. To niso superge, ki bi si ustvarile ime z vpadljivimi barvami, tehnoliškimi domislicami, trendom ali s kul imenom. Niti niso superge, ki bi jih nosil kakšen najstnik v zgodnjih 90-ih, ker bi ga lahko na igrišču zbadali. To so superge z edinstveno zgodbo, 997 je zgodba kako lahko v nabito polnem svetu sneakerjev, kvaliteta govori sama zase brez posebne galame.
12.
Jun
2019
Blogger Pick
Znano je, da so se natikači nosili po prhanju ali po plavanju, ko je bilo za vsakega od nas najbolj primerno, da jih obujemo. Slavni natikači Adilette so znova osvojili svet, stopili še korak dlje in postali prava modna zapoved.
07.
Jun
2019
Novice
Ali ste vedeli, da se videz čevljev Converse Chuck Taylor All Star od leta 1917 ni spremenil?! Njihova popolno nepopolna oblika so glavno vodilo blagovne znamke katero so poskušali spremeniti devetdeseta leta, vendar so se hitro vrnili k znani "neudobni" varianti. Tako je ostalo do danes, ko se Converse superge štejejo za simbol neprehodne klasike, pristnosti in impresivnosti. Zahvaljujoč njim so se generacije mladih naučile biti svoji! Če bereš  to besedilo, vemo, da imaš  svojo najljubše Starke! In to  več kot en najljubši par. Zato te vabimo, da sodeluješ  pri aktivaciji Conversove nagrade in postaneš  Buzz ALL STAR punca. Kaj moraš storiti? Naredi  zvezdo iz kateregakoli  (ja prav kateregakoli!) materiala in ga "nalepi" na svoje  najljubše all starke. Pomembno je, da si kreativna in da se slikaš z njimi. Sliko objavi v svojem odprtem Instagram profilu z #BuzzAllStar in #Buzzsneakerstation do 16. junija 2019. in lahko postaneš ena izmed treh Buzz All Star deklet, ki bodo osvojile dragocene nagrade. Pravila nagradne igre lahko prebereš na tej povezavi. In nagrade so - večer, ki si ga moraš zapomniti v naši trgovini na Čopovi  19.6. od 17h. Tri dekleta, ki bodo izbrana za punco ALL STAR bomo povabili v BUZZ na Čopovo. Tam bo čakal profesionalni fotograf da naredi prave fotografije z nagrajenkami. Za vaš makeup bo poskrbela - Katja Spanka! Razen priložnosti , da dobijo profesionalne fotografije, bodo dekleta prejela tudi Converse superge, kot tudi druga zanimiva darila. Nagradna igra se začne danes, in nestrpno čakamo na fotografije. Bodite izvirni in se vidimo na Čopovi 19.06.
05.
Jun
2019
Novice
Jordan je pripeljal nazaj klasiko iz leta 1989. To ni nič drugega kot Nike Air Jordan 4 Retro. V letu 1989, ko je Michael Jordan zabil slavni ”The Shot” v finalu pete končnice tekme proti Cleavland Cavaliers, je bilo jasno, da bodo superge, ki jih je nosil, postale ikona. Letos Nike praznuje 30 let obstoja superge in na to čast so izdali repliko iz leta 1989. Dejstvo je, da noben drug Jordan model ne seže tako visoko, kot ta Tinker Hatfield dizajn, po imenu Nike Air Jordan 4 Retro ”Bred”. Prepoznamo jih tudi pod imenom Black Cement 4, to pa zaradi njegovega črnega zgornjega dela z sivimi elementi in belega vmesnega in rdečega spodnjega podplata. Najbolj zvesti Jordan člani bodo navdušeni nad to presenetljivo zasnovo. Poleg originalnega loga, je na supergi viden tudi Air Max napis na zadnjem delu superge, lahka mreža na zgornji strani, prepoznavna krila in masivni ”jezik superge”. Zahvaljujoč vsemu temu, so superge še bolj učinkovite za košarko.   Več elementov pripomore k unikatnosti Nike Air Jordan 4 Retro. Poleg vsega naštetega, lahko prvič na na zgornji strani superge najdemo tudi ”mash” detajle, poseben sistem za stabilizacijo noge, dopolnjen s podrobnosti kril. Dodaj vse to k unikatnim barvam in vedel boš, da tem supergam ni primerjave. Nike Air Jordan 4 Retro ”Bred” so na voljo v naših trgovinah in na spletni strani. Nosi jih na svoj najljubši ”street style” outfit in dodaj malo Jordan magije k svoji eleganci.  
29.
May
2019
Blogger Pick
Živjo sneakers “freaki”! Sem DJ Doncho in to je moj prvi blog zapis za BUZZ. Že nekaj časa sem član BUZZ ekipe in prišel je čas, da se predstavim in povem nekaj o svojih najljubših supergah, Air Force 1. V vsakodnevnem življenju počnem veliko stvari. Ponoči sem DJ, podnevi pa počnem vse ostalo, ker nisem oseba, ki rada počiva.
22.
May
2019
Blogger Pick
To je leto vrnitve v preteklost, svetlih barv in drznih oblik. Svet Sneakerjev se je vrnil k neustrašnemu in ga združil z minimalističnim, premišljenim dizajnom. Adidas je ustvaril popolno simfonijo starih želja z novo tehnologijo, in ko govorimo o NMDju, se niso vzdržali.
15.
May
2019
Blogger Pick
Živjo, sem Adnan Bro in to je moj prvi blog zapis! Super je biti del te ekipe in pisanje bloga je zame čisto novo, prav zaradi tega pa je vse še bolj zanimivo. Že od otroštva sem imel rad izzive in sem rad poskušal nove stvari in ta izkušnja je odlična priložnost za to.