preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
12.05.2021.

TIPIČNO NETIPIČNA V AIR MAX ZEPHYR

Hej,

Že kar nekaj časa je minilo, odkar sem zadnjič pisala BUZZ blog. Upam, da se me še spomnite, naj pa osvežim spomin vsem tistim, ki ste BUZZ blog šele začeli spremljati – sem Katja Spanka in sem profesionalna vizažistka in podjetnica, ob tem pa še velika ljubiteljica superg.

Od dekleta kakršna sem sama, bi verjetno pričakovali, da strasti do ličenja sledijo še vse ostale »girly« osebnostne lastnosti in stil. Čeprav se včasih tudi počutim kot tipično dekle in se rada oblečem v oblekice pastelnih barv, pa je v meni vedno nora Katja, ki je navdušena nad moto športi, hitrostjo in izzivi, ki niso niti malo dekliški. Na moji to-do listi je že kar nekaj časa vožnja z dirkalnimi avtomobili po rally progah. Kdo bi si mislil…? Zase bi lahko kar rekla, da sem tipično netipična.

Prav take pa so tudi superge, ki sem jih nosila na slikanju za BUZZ. Čeprav na prvi izgled delujejo tipične Air Max superge z mehurčkastim podplatom in spominjajo na Air Max 720-818, pa je s to silhueto Nike naredil korak naprej. Podplat je še bolj dodelan, s svojo tehnologijo pa nudi oporo in udobje med hojo. Udobje je stalnica in prav tipično za vse Air Max modele, kajne? Zaradi česar pa Air Max Zephyr niso tipične, pa je vsekakor izgled prihodnosti. Zračni mehurčki ob straneh ter zanimivi vzorci blaga dajeta igriv in svež izgled, ki se kombinira in izstopa s kakršnimkoli outfitom. Sama sem jih kombinirala s futurističnim kompletom Nike v beli barvi.

Katera barva superg mi je ljubša? Ponavadi vedno posegam po modnih kosih v črni barvi, tokrat pa so presenetljivo prepričale tiste bolj barvite in sicer v črno-belo-modri barvni kombinaciji. Spet nekaj povsem netipičnega zame.

Čisto tipično hude outfite in nore Air Max Zephyr, ki sem jih nosila na snemanju, lahko kupite v vseh BUZZ poslovalnicah in spletni strani.

Do naslednjič,

KatjaSpanka

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki