preveri najnovejšo ponudbo

Blog

18.
Dec
2019
Blogger Pick
Z novo sezono NBA prihaja tudi hladnejše vreme. Kaj obuti, ko si celo življenje navajen na superge, zdaj pa je čas za skrivanje gležnjev in pitje čaja? Osebno ne kupujem škornjev in podobne obutve, zato na koncu vedno pridem do visokih in čokatih košarkarskih superg. A katere izbrati to sezono? Tudi z zaprtimi očmi bi se brez dvoma odločil za Air Jordan Spizike. Zakaj? Naj vam povem  kratko zgodbo.
12.
Dec
2019
Blogger Pick
Komaj sem čakala, da se vam znova javim z objavo bloga in s tem izgledom!
20.
Nov
2019
Blogger Pick
Fantje in dekleta, prihaja! Joj, lahko že čutim piskajoč mrzel veter, kako prevzema naše čudovito mesto. Nikakor pa mu ne bom dopustil, da me upočasni. Odločen sem, da bo moja mobilnost to zimo enaka kot vse leto in udobje prav tako ni nekaj, kar bi bil pripravljen izgubiti. S tem v mislih se sprehodim v trgovino Buzz Sneakers, kjer mi moji prijatelji pokažejo Nike Rhyodomo. Namen jih imam uporabiti kot prvo linijo obrambe proti mrazu.
02.
Nov
2019
Blogger Pick
Ko so mestni elementi dodani retro garderobnim kosom, nastane "edinstvena" kolekcija, ki jo podpisuje blagovna znamka Champion.
30.
Oct
2019
Blogger Pick
Živjo, spet sem tukaj z novim blogom :)
23.
Oct
2019
Blogger Pick
Nike Air Max 270 React so dokaz, da med udobjem, resnično umetnostjo in stilom ni potrebno imeti razmika.
09.
Oct
2019
Blogger Pick
Za vse ljubitelje superg je Sneakerville zagotovo najbolj kul zadeva, ki se je dos sedaj odvijala v regiji. Hej, saj gre vendar za festival superg! Nič primerljivo zabavnega se ni zgodilo že od festivala čokolade. Ko sem nazadnje organiziral 2Hot4Stage festival sem imel prvič priložnost videti kako predstavitev superg in splošna »sneakerhead« scena izgledata skupaj in priznati moram, da me je kombinacija prostornih in »old school« dizajnov, ki so bili ta dan predstavljeni, resnično presunila.
02.
Oct
2019
Blogger Pick
Tako svetla, drzna barva zasije skozi valovit vzorec do ravno prave mere, ki še dopušča branje sloga. Te superge zažigajo! Sem El Nino, vaš današnji voditelj, in danes se bomo podali na pot v mojih novih Air Max 95 LV8.
25.
Sep
2019
Blogger Pick
Živjo! Pri predhodnjih zgodbah sem imel priložnost preizkusiti in pisati o mojih najljubših supergah Adidas in Nike. Čeprav redko zaidem izven izbire teh dveh znamk, vseeno rad poskusim kaj novega in dam priložnost novim stvarem, zato danes odhajamo v Pumin svet – Puma RS-X model.