preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
05.08.2021.

adidas Forum – NAZAJ K BELI

Prve ljubezni se nikoli ne pozabi, in enako je s supergami adidas Forum Low. Njihov začetek sega v leto 1983 v Francijo, ko je oblikovalec Jacques Chassaing poskušal ustvariti košarkarske superge, ki bi ustrezale celotni ekipi, navkljub razlikam športnikov. Tako so se rodile prve superge s križnim sistemom za podporo gležnjev, ki so bile odobrene s strani NBA psihoterapevtov. Svoj prvenec so imele leto kasneje, ko jih je Michael Jordan nosil med olimpijskimi košarkarskimi pripravami, kasneje pa so botrovale kot osnova za novejše modele. Elemente klasične silhuete je možno celo zaznati pri modelih drugih znamk. Vsekakor pa je jasno, da se Foruma ne da spregledati. Tako kot je adidas postal legendaren, enako je tudi model Forum.

 

 

Vse to je verjetno tudi razlog, zakaj je založba Def Jam ob svoji 25 obletnici ustvarila posebno izdajo modela adidas Forum. In ko slišiš ime Def Jam se spomniš na hip-hop, urbano glasbo, Beastie Boys, Public Enemy, LL Cool J in mnogo drugih uspešnih svetovnih izvajalcev. In prav to mi je pomembno, saj me navdihuje pri ustvarjanju moje glasbe in me poveže z glasbenimi legendami.

 

 

Brez dvoma je adidas Forum prepoznaven v svetu superg. Nosiš jih, ker jih poznaš, prav tako pa jih prepoznajo tudi vsi okoli tebe, kljub temu da niso kričeče. Ampak ti boš izstopal. Skozi samozavest, ki ti jo superge vlivajo in preko odnosa, ki ga boš imel ob nošenju teh prepoznavnih superg. Verjemi mi.

Samoumevne pa so tudi vse ostale kvalitete, ki jih superga nudi in ki so razlog, zakaj so še vedno prisotne po toliko letih. Zanesljivost, stabilnost in absolutno udobje, ves dan.

 

 

Adidas Forum Low je na voljo v vseh Buzz poslovalnicah in v spletni trgovini v beli barvi s črnimi črtami.

Peace,

El Nino

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki