preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
19.08.2021.

BUZZAMO SKUPAJ (SPET)

Čas je za nove (šolske) začetke! Zberi ekipo in se podajte na dogodivščino.

Čas je za še en začetek, nov, ponovno drugačen…

Od preteklega leta se je veliko spremenilo, a ekipa je ostala enaka – ekipa brez katere novi začetek ne bi bil tisto kar je. S to ekipo smo zaključili prejšnje šolsko leto, preživeli poletje in večji del počitnic, igrali košarko, odšli na treninge, se sprehajali in uživali na morju. Ekipa bo tudi ta začetek novega šolskega leta naredila posebnega!

Kdo je del Buzz ekipe tega leta?

Urbani, drugačni, cool otroci, ki s svojim stilom, obnašanjem in vsakim gibanjem, ki ga naredijo pokažejo zakaj so posebni. Dekleta in fantje, najstniki in šolarji, združili so se, da bi skupaj pokazali da, čeprav začetek novega šolskega leta morda ne bodo preživeli v šoli, niso pozabili da je ekipa ta, ki naredi šolske dni najlepše.

Tega septembra (in prihodnjih mesecev) bodo nadaljevali z igro košarke pred šolo, in še naprej bodo skupaj hodili na treninge, na sprehode, preživljali čas na šolskem dvorišču in ohranjali skupnost, ki jih dela neustrašne in vedno pripravljene na nove dogodivščine.

In mi smo tukaj, da podpiramo ekipe! Za začetek novega šolskega leta in nove dogodivščine smo pripravili odlično ponudbo modelov za šolarje različnih starosti. Znamke Nike, adidas, Reebok, Puma in drugi ''pokrivajo'' sijajne modele superg, katerih oblike so prilagojene vsem starostim, oblačila zanimivih barv in printov, ki se popolno ujemajo s supergami, ter dodatke med katerimi posebno izstopajo nahrbtniki. Ti so, v naših trgovinah in na spletu, znižani 20%.

Kje je tvoja ekipa? Zberi jo – Buzzamo skupaj (spet).

Buzz ekipa

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki