preveri najnovejšo ponudbo

Novice
20.08.2021.

SPACE JAM : A NEW LEGACY

Zdaj je uradno!

The Tune Squad je spet v akciji, Converse pa je pravkar izdal omejeno zbirko oblačil, obutve in prilagodljivih dizajnov. Na njih se pojavljajo Bugs, Lola, Tweety, Daffy in LeBron James.

Converse x Space Jam: New Legacy je naš najbolj nor redesign vaših najljubših košarkarskih klasik. Detajli, ki govorijo o košarkarski dediščini, na Chuck 70 in Chuck Taylor All Star se povezujejo s slavnimi košarkarskimi junaki iz sveta risank. 25 let po originalu LeBron in looney sanjska ekipa vračajo čarovnijo za naslednjo generacijo.

Skrbno izdelan Chuck 70 dobi več kot samo looney dizajn LeBrona Jamesa, ki je nabit z edinstvenimi detajli. Zaradi natančnih podrobnosti  je povsem Tune Squad-ov – o tem vas prepričajo drzne grafike ekipe, LeBronov podpis in animirani lik na tekstilu ter logotip Converse v prav posebni pisavi Space Jam: A New Legacy. Dizajn je looney in igriv, po drugi strani pa je stvaritev skrbno izdelana in dovršena. Z vrhunskim občutkom in vzdržljivostjo je vsak Chuck 70 ikoničen.

Looney sanjska ekipa iz sveta risank oživlja tudi košarkarsko klasiko, s katero se je vse začelo, Chuck Taylor All Star. Na ikoničnem platnu je digitalno navdihnjen potisk in s tem celoten Tune Squad v vsej svoji imaginarni, animirani slavi. Bugs, Lola, Daffy, Marvin Martian in Taz se vračajo na ulične klasike.

Že na voljo v BUZZ poslovalnicah in spletni strani!

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...