preveri najnovejšo ponudbo

Blog

18.
Sep
2019
Blogger Pick
Živjo družba, v tem blogu bom predstavila moj nov najljubši par superg, popolne, “cool”, simpatične in trendovske adidas Samba Rose. Pisala bom o njihovi zelo zanimivi zgodovini in najbolj pomembni stvari, kako jih kombinirati.
05.
Sep
2019
Novice
Nova komorna kolekcija Conversovih superg v sodelovanju z OPI prinaša novo generacijo odtenkov neonskih barv.
04.
Sep
2019
Blogger Pick
Vsi, ki me poznajo, vedo eno stvar – da sem Air Max dekle skoz in skoz. Air Max superge nosim vsak dan in ne morem si predstavljati dneva brez njih. V svoji zbirki jih imam več, kot jih je moč prešteti, a zdaj to zbirko dopolnjuje še en par – Nike Air Max 200.
28.
Aug
2019
Blogger Pick
Nostalgijo po devetdesetih. Po stilu in glasbi tega obdobja. To povzema moje dnevne občutke. Ko sem zakorakal v svet hiphopa, sem na jopicah in trenirkah legend, kot so LL Cool J, Big Daddy Kane, 2Pac in Nas, začel opažati rdeče-modro črko F.
22.
Aug
2019
Novice
Lahko bi rekli, da so se rodili pripravljeni. Predstavljamo vam BUZZ zlate otroke. “Zlati” otroci naše nove kampanije Pripravljeni na šolo.
22.
Aug
2019
Blogger Pick
Živjo od mene- DJ Akasha. Sem DJ-ka in organizatorka različnih Hip Hop dogodkov v okviru Rock on Jamz. Pred kratkim sem postala članica BUZZ ekipe in nameravam vam predstaviti mojo strast do superg skozi hip hop.
07.
Aug
2019
Blogger Pick
Živjo moji “sneakers” navdušenci! Končno je prišel čas ko se združi dobro vzdušje, sije sonce in življenje se lesketa v vsakem kotičku mesta. Je čas miru, praznovanj, čas ko se ikone združijo na festivalnih odrih in ljubezen še širi. Ko govorimo o ikonah, 19.07. je Nike izdal novo silhueto – Air Max 200 in takoj ko sem izvedel to novico, sem šel po svoj par.
01.
Aug
2019
Blogger Pick
Živjo družba J  Ste me kaj pogrešali? Spet sem nazaj in tokrat vam predstavljam moje trenutno najljubše poletne superge- Puma Thunder. Zakaj so moje najljubše superge in zakaj točno ta barva? 
25.
Jul
2019
Blogger Pick
Živjo družba! AdnanBro tukaj z novim blog zapisom in počasi se navajam pisati. Čeprav sem večkrat v stiku z digitalnim svetom preko družbenih omrežjih, nikoli prej nisem imel priložnosti pisati bloga. Zahvaliti se moram ekipi BUZZ-a, da mi je omogočila tudi to obliko komuniciranja. Upam, da boste skozi mojo virtualno zgodbo dobili kakšno zanimivo informacijo. ;)