preveri najnovejšo ponudbo

Novice
15.06.2021.

TREND ALERT: NOVE BUZZ MAJICE

Nova kolekcija BUZZ majic je končno prispela v naše trgovine. Odkrivamo trendi modele, ki bodo zaznamovali to sezono.

Vsako leto sezona pomlad/poletje prinese raznolike nove elemente, ki si jih takoj lahko predstavljamo kot del svojega outfita. Majice izstopajo predvsem zato, ker jih lahko kombiniramo praktično z vsem – kavbojkami, casual outfiti, krili in oblekicami, če želimo izstopati in izražati svojo originalnost, pa s kratkimi hlačami.

Bolj kot v vseh sezonah doslej je potisk na majicah letos obvezen! Bolj kot je nenavaden in atraktiven, boljše je. Robo Bear, Lady, Urban Street – odločitev je vaša. To so artikli, ki naredijo našo podobo popolnoma drugačno. Nove majice Buzz.

Urbane, vsakdanje, presenetljive, učinkovite – nove majice Buzz so trend alert, saj so drugačne od vseh ostalih. Možnosti kombiniranja z drugimi kosi oblačil, kot tudi dejstvo, da so popolnoma drugačne, te pripravijo do tega, da se zanje odločiš pri skoraj vsakem outfitu te sezone pomlad/poletje.

Biti drzen ima lahko visoko ceno, zato dopolnite svoj outfit z najljubšo Buzz majico iz nove kolekcije po svoji izbiri, s popolnimi supergami, kot tudi z dodatki, ki jih bodo še bolj poudarili.

Idealne so za vsak urbani stil in za vse aktivnosti, v katerih boste uživali to poletje - na plaži, v naravi ali pa v mestu. Izdelane so iz prijetnih materialov, medtem ko njihove linije lepo sledijo liniji vašega telesa.

Nosite jih na nov pristen način in bodite letošnja urban style zvezda. Nove majice Buzz najdete v naših trgovinah in v spletni trgovini.

Ekipa Buzz

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...