preveri najnovejšo ponudbo

Novice
02.06.2021.

ODKRIJ SVET

Strinjamo se, da ni omare brez vsaj enega modela Chuck Taylor All Star. Oboževalce Conversa spodbujamo, da pokukajo v novo dobo udobja in doživijo pravo pripravljenost na vse. Blagovna znamka eksperimentira s svojimi klasikami in ponuja nove preoblikovane modele - Chuck 70 in Run Star Hike.

Converse je svojo najbolj priljubljeno serijo superg na svetu nadgradil z dodatno energijo, ki vas spremlja na vsakem koraku.

Spoštujemo svojo preteklost in gremo naprej. Današnji otroci oblikujejo svet z idejami in pristnost je tisto, kar iščejo. S pomočjo naše skupnosti - Converse All Stars uvajamo spremembe in uvajamo nove modele.

 

Chuck 70

Januarja 2014 je Converse prvič izdelal svojo serijo superg Chuck 70, linijo, ki se je vrnila v proizvodne standarde za Chucks iz 70-ih.

O novi liniji Chuck je krožilo veliko vznemirljivih novic, saj se je govorilo, da Converse s tem modelom oživlja številne značilnosti superg iz 70-ih. Vendar smo se vrnili k svojim koreninam in ugotovili, da so Chucks klasične superge, ki pripadajo vsem generacijam in ustrezajo vsem življenjskim slogom.

Run Star Hike

Silhueta slavnih Chuck-ov je prestala preizkus časa in premagala vse trende, ki so prihajali. Označila se je za brezčasno. Pa ne le to, številni novi modeli in nenavadna sodelovanja so uspeli zadržati pozornost občinstva, hkrati pa niso delali kompromisov s kakovostjo.

Run Star Hike je ravno takšen model. Silhueta je nastala iz sodelovanja z modnim oblikovalcem JW Andersonom. Kot del najprej omejene kolekcije, je sedaj stalni član družine Converse.

Novi Converse Run Star Hike je ohranil svojo inovativno silhueto, dvignjen podplat, gumijaste gube in vlečni jeziček zadaj. Edinstven položaj prepoznavne zvezde na peti je tudi tam, da ostane. Zdaj je vse dodatno izboljšano in je namenjeno za kakšen pohod ali pa vsaj sprehod po tisti zaraščeni poti okoli bloka. Ali kamor koli želite, saj z vložkom OrthoLite, ki zagotavlja udobje, obljubljamo, da ne boste čutili ničesar, morda le nekaj zavidnih pogledov.

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...