preveri najnovejšo ponudbo

Blog

26.
Feb
2020
Blogger Pick
Končno je prišel čas za mojo prvo zgodbo v letu 2020. Moram priznati, da sem komaj čakala, da z vami delim svoje vtise o prav posebnih Adidas supergah, ki so verjeli ali ne, navdihnile dva moja outfita.
19.
Feb
2020
Blogger Pick
Pozdravljeni vsi skupaj! Smo v prehodnem obdobju, ko se zima počasi bliža h koncu in nestrpno čakamo pomlad. Čeprav so pred nami mračni, sivi in deževni dnevi, se v BUZZu veselimo!
11.
Feb
2020
Blogger Pick
Hej ljudje! Kljub temu, da je še vedno zima, komaj čakam novo sezono in nove barvne New Balance M 850, ki vam jih bom predstavil v nadaljevanju. Ko sem jih prvič videl, je bilo, kot da so vse ostale superge izginile. Malo retro ampak še vedno »new school«, navdihnjene od 850 retro Bring back silhuete, z minimalističnim dizajnom in v različnih čudovitih barvah.
06.
Feb
2020
Blogger Pick
Ne glede na to, kaj pravijo drugi, nekaj kar ne gre nikoli iz stila je unikatnost. Na primer, sama sem vedno na lovu za novimi supergami in mi je vseeno, kaj si bodo drugi mislili o njih. Ljubim svoj stil in zelo sem bila navdušena nad dejstvom da je Nike predstavil nov model Nike Zoom. Za Nike navdušence in nostalgične oboževalce konca 90tih, je ta model popoln zadetek!
22.
Jan
2020
Blogger Pick
Živjo in dobrodošli v realnosti! Po neštetih praznikih in zabavah smo nazaj v resničnem svetu. Vesela sem, da lahko novo leto začnem s svojo Buzz Crew ekipo in supergami New Balance. Ste že videli nov model? New Balance X Racer so popolni čevlji za to sezono.
15.
Jan
2020
Blogger Pick
Smo v času novoletnih zaobljub in jaz sem prišel zgodaj, da bi se lotil naloge. Preteklih nekaj tednov je bilo zabavnih, saj smo čas lahko preživeli z družino in prijatelji ter si nabrali kar nekaj okusnih spominov. Zdaj pa smo na začetku lepega, svobodnega, navdihujočega in ustvarjalnega leta 2020. Izkoristimo ga in začnimo delati našim ciljem v prid.
25.
Dec
2019
Blogger Pick
Stil devetdesetih je zopet v modi! Fila je letos sklenila, da retro duh izstopa skozi drzne barve in avtentičnost, in predstavila nov model superg FILA DISRUPTOR P LOW WMN!
18.
Dec
2019
Blogger Pick
Z novo sezono NBA prihaja tudi hladnejše vreme. Kaj obuti, ko si celo življenje navajen na superge, zdaj pa je čas za skrivanje gležnjev in pitje čaja? Osebno ne kupujem škornjev in podobne obutve, zato na koncu vedno pridem do visokih in čokatih košarkarskih superg. A katere izbrati to sezono? Tudi z zaprtimi očmi bi se brez dvoma odločil za Air Jordan Spizike. Zakaj? Naj vam povem  kratko zgodbo.
12.
Dec
2019
Blogger Pick
Komaj sem čakala, da se vam znova javim z objavo bloga in s tem izgledom!