preveri najnovejšo ponudbo

Novice
20.09.2021.

CONVERSE CREATE NEXT: Nove Linije Klasike

Si pripravljen začeti jesen s samozavestjo in avtentičnim stilom? Z novimi in izboljšanimi Converse modeli bo jesen polna udobja in izražanja osebnega stila in ti boš užival v vsakem koraku, celo tistih, ki jih narediš v dežju.

Ta jesen bo zaznamovana z urbano Converse supergo, ki vas bo vznemirila s svojim ikoničnim dizajnom, novimi materiali in inovacijami v obliki udobja. To so modeli zanjo in zanj, Chuck Taylor All Star Move in Chuck 70 Explore Waterproof.

Chuck Taylor All Star Move model izstopa z inovativnimi materiali, avtentičnim dizajnom in ultra-lahkim EVA podplatom – popolno za jesenske dni. Converse Chuck Taylor All Star Move je krepkejša verzija klasičnega Chuck modela in je pravi simbol lastnega izražanja, ki se lahko vklopi v katerikoli jesenski ''look''. Ta model je ustvarjen iz umetnega usnja, vezalke iz dveh odtenkov in intenziven barvni emblem pa je navdahnilo pohodništvo. Z udobjem in lahkotnostjo, ki jo ponujajo Chuck Taylor All Star Move superge boste to jesen neustavljivi.

Chuck 70 Explore Waterproof superge so izboljšanje z vodoodpornimi materiali, medtem ko ohranjajo ikonični Converse dizajn. Elementi, kot so okrepljene pohodniške vezalke, bolj trpežen podplat in podporen notranji del podplata OrthoLite, so ustvarjeni po navdihu časa preživetega zunaj, zaradi česar je ta model popoln za hladno jesen. Namesto materiala, ki smo ga navajeni pri klasični, originalni Converse supergi, je ta model ustvarjen iz vodoodpornega nubuk usnja, z dodatno okrepitvijo vodoodporne podloge – vse samo zato, da lahko brezskrbno hodiš v dežju ta september. Chuck 70 Explore Waterproof so superge v katerih ti bo udobno in varno, ne glede na vremenske pogoje.

Za znamko Converse se napredek nikoli ne ustavi in njihovi modeli iz najnovejše jesenske kolekcije ti bodo prinesli superiorni občutek obdobja, skupaj z unikatno, ikonično silhueto. Jesen se končno lahko začne!

Converse Create Next kolekcija je na voljo v Buzz poslovalnicah in na spletu.

Buzz ekipa

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...