preveri najnovejšo ponudbo

Blog
13.10.2021.

V ritmu New Balance 997

Živjo kolegi,

V zadnjih mesecih se pogosto zgodi, da me odnese ritem vsakodnevnega življenja, med plesnim studiem in drugimi kreativnimi projekti, in zaradi tega je občutek udobja tisto, kar vedno iščem. Iskanje praktičnih in udobnih čevljev me je pripeljalo k novim New Balance 997.

Ikonični model 997 se je pojavil v devetdesetih letih in postal totalni hit v trenutku. Unikatna povezava med tehnologijo, udobjem in stilom naredi silhueto popolno izbiro za nadgradnjo kateregakoli outfit-a.

New Generation 997 močno izstopa iz skromnih sivih barv, ki jih je New Balance zdržal tekom časa, z zdaj bolj barvitimi kombinacijami. Superga predstavlja zgornji del iz semiša z detajli, ki jih je navdihnil model iz 90-ih. Velik svetel rumen ''N'' izstopa tudi v megleni Sofiji. Lahkoten podplat je narejen iz pene, ki ponuja občutek superiornega udobja in mehkobe med hojo. To so izjemno pomembne karakteristike, ki bi jih moral plesalec iskati v supergi.

Danes sem šel na sprehod po mestu z novim modelom v kombinaciji s  puloverjem in trenirko v enakim jesenskih barvah New Balance 997, in moram priznati, da sem bil navdušen nad občutkom lahkotnosti, ki sem ga doživel z vsakim korakom. Z NB 997 imaš občutek, da je vsak cilj dosegljiv peš.

Najdi občutek udobja v najbližji BUZZ trgovini in online.

Ostani svež,

Remi

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki