preveri najnovejšo ponudbo

Blog
29.09.2021.

Festival udobnosti z adidas Ozweego Plus

Živjo ekipa!

Bilo je noro poletje, kajne? Če na hitro povzamem, bi lahko rekli, da smo uživali v dogodkih, kjer smo pokazali svoje nove, sezonske outfit-e, ekscentrične – bolj ali manj, s čimer smo izrazili naša prepričanja in modne trende. Malo filozofiranja, a je več kot to in ne morem reči drugače: outfit je del nas samih in predstavlja kdo smo. Garderoba je sine-qua-non situacija, vendar odločitve, ki jih sprejmemo, so ključ. Čutimo močno privlačnost do določenih artiklov in se z njimi tako ujamemo, da lahko skoraj rečemo, da so oni tisti, ki nas izberejo. Na primer, ti božanski adidas Ozweego Plus so me izbrali danes.

Našli so svoj prostor med adidas kultnimi supergami, skupaj s slavnimi Stan Smith in Superstar. Z lahkoto vidimo, da ima Ozweego športno preteklost – izbrana loža iz katere sčasoma nastajajo legende. Odkar si zavežeš vezalke z lepim in enostavnim hitrim sistemom in narediš prve korake, festival dobrega počutja in udobja prihaja z vsakim korakom, ki ga narediš. Najprej sem jih kombinirala z adidas Trackpant hlačami in Loose Tee shirt. Popeljali so me nazaj v čas, ko sem nosila Ozweego na športnem igrišču in ko sem plesala, ker so mi ponudili podporo, ki sem jo rabila.

Ena stvar je jasna, adidas Ozweego Plus je dejstvo. Valoviti mavrični poudarki poudarjajo pretirano obliko, medtem ko sistem hitrega zapiranja vezalk omogoči, da stopalo drsi lahkotno, da je zategnjeno trdno, s čimer zagotavlja optimalno podporo skozi zgornjo strukturo posebno ustvarjeno za ta namen.

Potem sem izbrala malo bolj specifičen outfit, z adidas Japon pants in z adidas Trefoil Tee shirt, kjer sem podivjala!

Te superge in druge modele adidas Ozweego lahko najdeš v Buzz poslovalnicah ali jih, za tvojo varnost in zdravje, naročiš na spletu.

Do naslednjič vam želim barvno jesen in dobre misli!

Mnogo poljubov,

Andreea Din

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki