preveri najnovejšo ponudbo

Blog
22.09.2021.

Športno in modno z Nike Air Max Genome

Živijo!

Naj se najprej na kratko predstavim. Sem Agata Kocijančič, oboževalka mode in udobja. Sem ljubiteljica živali, narave, športanja in sladkih dobrot, zato me pogosto najdeš v kuhinji, kjer za sprostitev najraje ustvarjam kakšne sladke kreacije. Ob vsem tem mi je pomembno udobje in funkcionalnost, zato je Nike idealna izbira zame, saj lahko iz fitnesa skočim na slikanje, po opravkih ali pa kar v kuhinjo.

Nike superge nosim že od malega, posebej pa sem že od nekaj navdušena nad modeli Air Max linije, saj vsak model predstavlja neverjetno udobje, poleg tega, pa se ta linija nenehno spreminja in raste z mano. Originalne Air Max 1 so bile prvič predstavljene leta 1987 in se od takrat nenehno izboljševale in predstavljajo neverjetno zgodbo uspeha. Tudi najnovejši model Nike Air Max Genome nadaljuje to zgodbo s pridihom najnovejše tehnologije in zadnje mode.

Pri supergi Nike Genome me je najprej privlačila nežna roza barva in zračni podplat, ki je viden vzdolž celotnega podplata. Air blazina zagotavlja celodnevno udobje in lahkotno hojo, kar posebej potrebujem takrat, ko sem cele dneve na slikanjih. Cela superga je pokrita z aerodinamično mrežico, ki zagotavlja dihanje noge in je tako tudi primerna za telovadbo ali pa hiter tek kadar zamujam. Za nakup pa me je prepričalo dejstvo, da je več kot 20% superge sestavljene iz recikliranih materialov.

Inovativen, moden in ekološki model Genome je v Buzz-u na voljo v nežno roza barvi, v belo modri kombinaciji z zelenimi detajli, v belo zeleni kombinaciji z oranžnimi detajli in v odbiti kombinaciji žive barve manga in roza detajlov. Poleg tega pa so na voljo tudi moški in otroški modeli v prav tako modnih barvnih kombinacijah. Poglej si tudi hudo Nike kolekcijo oblačil in se obleči udobno in modno.

Superge Nike Air Max Genome in še mnoge druge lahko najdeš na spletni strani Buzz ali v poslovalnicah. Trgovina Buzz ponuja veliko različnih izdelkov, da se lahko uredite od glave do pet.

Lepo se imejte in veliko se smejte.

Agata

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki