preveri najnovejšo ponudbo

preveri naše novice

Blog
27.10.2021.

Pumino dekle

Zdravo ekipa! Evo me ponovno! Upam, da ste pogrešali moje zgodbe.

Tokrat se javljam navdušena, v veselih barvah in retro vzdušju, zahvaljujoč novi PUMA kolekciji, ki mi je popolnoma spodnesla tla pod nogami. Model PUMA CRUISE RIDE FLAIR je čaroben! Lahko ga kombinirate z različnimi barvami in s popolnoma različnimi stili.

Puma je športna znamka, ki uspešno združuje šport, aktivni življenjski slog in različne modne vplive. Zaradi pastelnih barv ta model poživlja vsak outfit, a posebno pride do izraza v jesenskem ambientu!

Trenirka PUMA X BRITTO W CREW je poseben kos za vsako garderobo, ki zagotavlja maksimalno udobje in vsekakor izstopa v množici. Super-mehki in topli material iz katerega je narejen, prija koži in omogoča udobnost. Ko se vse to skombinira, je rezultat en urban outfit v katerem se boste počutili zelo močno.

Zgornji del trenirke se lahko kombinira z različnimi kosi in se koristi v športni ali casual obliki. Trenirka ima specifične vzorce in v kombinaciji s PUMA CRUISE RIDER FLAIR supergami pri mimoidočih vzbuja vtis očarljivega in izvirnega dekleta.

Te, kot tudi mnoge druge modele superg in trenerk lahko najdete v Buzz trgovinah ali jih naročite na spletu.

Do naslednjega srečanja vam želim veliko zdravja in ljubezni. Pošiljam pozdrave in poljube!
 

@ivanavujoseviic

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći
Trenutno nema komentara

Podobni članki

10.
May.
2023.
Blogger Pick
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...