do nadaljnjega ni na voljo!

na vse nakupe nad 80 EUR

preveri najnovejšo ponudbo

Blog
27.10.2021.

Pumino dekle

Zdravo ekipa! Evo me ponovno! Upam, da ste pogrešali moje zgodbe.

Tokrat se javljam navdušena, v veselih barvah in retro vzdušju, zahvaljujoč novi PUMA kolekciji, ki mi je popolnoma spodnesla tla pod nogami. Model PUMA CRUISE RIDE FLAIR je čaroben! Lahko ga kombinirate z različnimi barvami in s popolnoma različnimi stili.

Puma je športna znamka, ki uspešno združuje šport, aktivni življenjski slog in različne modne vplive. Zaradi pastelnih barv ta model poživlja vsak outfit, a posebno pride do izraza v jesenskem ambientu!

Trenirka PUMA X BRITTO W CREW je poseben kos za vsako garderobo, ki zagotavlja maksimalno udobje in vsekakor izstopa v množici. Super-mehki in topli material iz katerega je narejen, prija koži in omogoča udobnost. Ko se vse to skombinira, je rezultat en urban outfit v katerem se boste počutili zelo močno.

Zgornji del trenirke se lahko kombinira z različnimi kosi in se koristi v športni ali casual obliki. Trenirka ima specifične vzorce in v kombinaciji s PUMA CRUISE RIDER FLAIR supergami pri mimoidočih vzbuja vtis očarljivega in izvirnega dekleta.

Te, kot tudi mnoge druge modele superg in trenerk lahko najdete v Buzz trgovinah ali jih naročite na spletu.

Do naslednjega srečanja vam želim veliko zdravja in ljubezni. Pošiljam pozdrave in poljube!
 

@ivanavujoseviic

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki