preveri najnovejšo ponudbo

preveri naše novice

Blogger Pick
21.07.2021.

NIKE ASUNA NATIKAČI

Hej,

 

K vam se vračam z novo zgodbo, v kateri vam bom predstavila natikače, ki bodo zagotovo postale vaš najljubši poletni kos, kot so moj. Natikači so že vrsto let stalnica v modnem svetu in tisto, kar me je pri Nike Asuna pritegnilo, je njihov videz, ki združuje šport in modo. Z njim vam ponujajo priložnost za eksperimentiranje in enostavno kombiniranje z različnimi slogi.

 

 

Mehka pena pod nogami zagotavlja občutek udobja tekom celega dneva in je idealna za plažo in potovanja, saj vaš korak pospremi z občutkom mehkobe na vsaki površini. Natikači zagotavljajo toliko udobja! Podrobnost, ki popestri videz teh natikačev in jih razlikuje od ostalih, je nastavljiva guma na straneh.

 

 

Brez pretiravanja: v ta par sem se zaljubila prvič, ko sem jih opazila na policah Buzza in takoj sem si jih zaželela imeti v svoji zbirki. Do zdaj ste morda že opazili, da obožujem ujemajoče se komplete, tokrat pa sem skupaj z natikači Nike Asuna izbrala Nike-ov rebrast komplet, ki ga sestavljata top in krilo. Natikače in komplet lahko najdete v prodajalnah Buzz ali na spletu.

 

Do naslednjega branja,

 

Ina 

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći
Trenutno nema komentara

Podobni članki

10.
May.
2023.
Blogger Pick
27.
Apr.
2023.
Blogger Pick