preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
21.07.2021.

NIKE ASUNA NATIKAČI

Hej,

 

K vam se vračam z novo zgodbo, v kateri vam bom predstavila natikače, ki bodo zagotovo postale vaš najljubši poletni kos, kot so moj. Natikači so že vrsto let stalnica v modnem svetu in tisto, kar me je pri Nike Asuna pritegnilo, je njihov videz, ki združuje šport in modo. Z njim vam ponujajo priložnost za eksperimentiranje in enostavno kombiniranje z različnimi slogi.

 

 

Mehka pena pod nogami zagotavlja občutek udobja tekom celega dneva in je idealna za plažo in potovanja, saj vaš korak pospremi z občutkom mehkobe na vsaki površini. Natikači zagotavljajo toliko udobja! Podrobnost, ki popestri videz teh natikačev in jih razlikuje od ostalih, je nastavljiva guma na straneh.

 

 

Brez pretiravanja: v ta par sem se zaljubila prvič, ko sem jih opazila na policah Buzza in takoj sem si jih zaželela imeti v svoji zbirki. Do zdaj ste morda že opazili, da obožujem ujemajoče se komplete, tokrat pa sem skupaj z natikači Nike Asuna izbrala Nike-ov rebrast komplet, ki ga sestavljata top in krilo. Natikače in komplet lahko najdete v prodajalnah Buzz ali na spletu.

 

Do naslednjega branja,

 

Ina 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki