preveri najnovejšo ponudbo

Novice
15.04.2021.

PRAZNUJEMO 6. ROJSTNI DAN!

Vsak naš rojstni dan je odličen razlog, da pregledamo vtise preteklih let, vendar še vedno ne odstopamo od Keep on Buzzin'. To je zgodba o nas.  

 

Šest let – tako kratko obdobje, a toliko projektov, izzivov, kampanj, dogodkov za nami... In zgodba se šele začenja!

Nismo mogli najti boljšega začetka za to rojstnodnevno zgodbo, ki je tu, da povzame še eno leto, ki je za nami. Bilo je zahtevno, nenavadno, težko, vendar nam vseeno ni preprečilo, da bi še naprej izpolnjevali pričakovanja tisočih oboževalcev superg, da bi bili še bolj ustvarjalni in drugačni, da bi uživali v vseh novih 'sadovih sneaker' kulture in rastli skupaj z vami ter vam privoščili vse, kar si želite v vaših kolekcijah.

Nova realnost nas je usmerila v nekaj novih oblik komuniciranja, razširila naša obzorja, zato smo se v prejšnjem letu lotili novega izziva in novega projekta z imenom Buzz Sneaker Station na TikToku.  Enostavno – nismo mogli ostati imuni na eno najbolj priljubljenih družbenih omrežij in upamo, da vam je vsebina, ki smo jo do sedaj delili in katero bomo še naprej delili z vami, resnično všeč.

Teden za tednom je naš Buzz Crew predstavil nove zgodbe in fenomenalne stylinge, ki so nas navdihnili, da smo najnovejše modele superg pripeljali na povsem novo raven kombiniranja. In potem, pred začetkom novega šolskega leta, so nas naši The Coolest School Crews streznili.

Verjetno se spomnite, da smo otroke povabili, da nam s svojimi dosežki pokažejo, zakaj so najbolj kul šolska ekipa. Iz tedna v teden smo uživali v zgodbah najboljših – Romunski Brothers Crew , ki nas s svojim plesom pustijo brez sape in se ponašajo s številnimi naslovi, ki so jih osvojili na domačih in mednarodnih tekmovanjih; zlati fantje iz matematične gimnazije v Beogradu, ki so nam pokazali, da sta lahko tako fizika kot matematika kul; Go-Breakersodlična ekipa iz Slovenije, ki je vrtoglava v vsakem pomenu te besede; Flawless crew - prijetna dekleta iz Kragujevca. Flawless ni samo ime njihove plesne skupine, temveč tudi povzetek, ki jih odlično predstavlja; ekipe krasnih Bosancev, ki imajo toliko različnih interesov in se tako dobro razumejo, da se predstavljajo kar kot družina; Dream Team – mladi športniki iz Svilajnca, ki kljub vsem obveznostim še vedno najdejo čas za druženje in uživanje v življenju.

Hvala vam, bili ste čudoviti in pravi navdih!

Naše trgovine so se po vsej regiji zapirale in odpirale, vendar nam je v Srbiji in Romuniji uspelo predstaviti tri povsem nove, edinstvene, drugačne, povsem prilagojene ljubiteljem superg BUZZ trgovine, ki vas s svojo ponudbo in videzom pustijo popolnoma brez sape ter vam nudijo fenomenalno nakupovalno izkušnjo.

Odprtje vseh naših trgovin so spremljale številne ekskluzivne blagovne znamke. Blagovna znamka NAPAPIJRI je uradno postala del naše ponudbe, prav tako kolekcija Jordan PSG. Letos pa vam pripravljamo še veliko presenečenj.

Nova realnost, malce drugačna a vseeno ista, Sneakerville. Največji sneaker festival v regiji je konec leta potekal online ter ponovno potisnil meje urbane kulture s produkcijo, vsebinami in fenomenalnimi izvajalci ter z gosti, ki so dodatno prispevali k splošnemu vtisu. In tu se ne ustavljamo!

Letos smo vam ob našem 6. rojstnem dnevu za vse vaše nakupe, tudi na spletu zagotovili popust do 30% na izbrane artikle. Rojstni dan praznujemo tudi z novim Instagram izzivom 'Pokaži svoj popolni outfit', kjer bomo z dragocenimi BUZZ nagradami nagradili najboljšo outfit kombinacijo. Več o Instagram aktivaciji preberite tukaj.

Skupaj proslavimo 6. rojstni dan. Keep on Buzzin'!

Ekipa BUZZ

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...