preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
28.04.2021.

LJUBEZENSKA ZGODBA ADIDAS

Živjo družba! Upam, da ste vsi dobro in uživate v spomladanskih dneh kot jaz. Poleg lepega vremena uživam tudi v enem izmed mojih najljubših modelov superg - legendarnih adidas Superstar! Od samega nastanka silhuete v 70. letih prejšnjega stoletja do danes je ta silhueta priljubljen model številnih športnikov, umetnikov, glasbenikov in igralcev. Ravno zato, ker se zlahka prilega različnim osebnim stilom.

To ikono imam že leta pospravljeno v omari, kot tudi celo moja starša. Hkrati jo je mogoče videti ob različnih priložnostih na različnih vrstah ljudi, različnih generacijah in stilih. Njen brezčasni videz se že leta ni spremenil. Do zdaj sem imela več različnih faz oblačenja in modnega stila, Superstarke pa so me spremljale ob vsakem od njih. V adidas Superstar sem se vedno počutila posebno.

Nosim jih z vsemi možnimi kombinacijami oblačil v različnih barvah. V tej sezoni sem izbrala bele s tremi kultnimi črnimi črtami. Kar naredi ta model poseben in ga loči od ostalih belih modelov Superstar, so majhne podrobnosti - črni obris logotipa adidas in srce kot dokaz ljubezni do te znamke. Podrobnosti s srcem so na straneh superg, gumijasta lupina na sprednji strani pa ostaja nespremenjena posebnost tudi tega modela Superstar.

Čeprav sem danes oblečena v enobarvno preprosto adidas trenirko, sem se v adidas Superstar počutila elegantno in močno. Ta nevtralna kombinacija bele in črne se zlahka kombinira z vsemi kosi oblačil v moji garderobi in je vrhunec katerega koli mojega stajlinga.

Celotna kombinacija, ki jo nosim, je na voljo na prodajnih mestih podjetja Buzz in tudi na spletu.

 

Pozdrav do naslednjič!

 

@ina_cano

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki