na vse nakupe nad 80 EUR

preveri najnovejšo ponudbo

Novice
12.05.2021.

NE ZAMUDITE PRVEGA BUZZ ONLINE RAFFLE-A

Za PRVI BUZZ ONLINE RAFFLE smo pripravili ekskluziven model - ženske superge Nike Dunk Orange Pearl.

Gre za model, ki si je slavo pridobil v osemdesetih letih in se v odličnem slogu v kombinaciji roza-bele vrnil na sceno superg. Nike Dunk s popolnim dizajnom in učinkovitimi detajli, ki izstopajo v rožnatih odtenkih, upravičuje naslov »college statement« modela, ki ga ne smete izpustiti iz svoje kolekcije.

Zato v petek, 14. maja, ne zamudite prvega BUZZ Online Raffle-a.

Kaj morate storiti, da se udeležite prvega BUZZ Online Raffle-a?

Prijave za žrebanje se začnejo v petek, 14. maja ob 9. uri, in trajajo do petka, 14. maja do 15. ure. S klikom na pasico, ki bo postavljena na našo spletno stran, se odpre obrazec, v katerem morate pustiti svoje podatke.

Ena oseba se lahko prijavi na žrebanje samo enkrat in sicer iz enega računalnika ali naslova IP. Pri vnosu podatkov morate navesti velikost, ki jo želite kupiti, pa tudi navesti, če želite, da so superge dostavljene na vaš naslov ali jih boste prevzeli v naši trgovini v BUZZ Citypark, Ljubljana.

Nike Dunk Orange Pearl bodo na voljo v velikostih od 37,5 do 41 po ceni 99,99 €. Po izpolnitvi prijave bo na vaš elektronski naslov poslan e-mail, ki potrjuje, da ste se uspešno prijavili na žrebanje, medtem ko bodo izbrani za nakup tega ekskluzivnega modela Nike Dunk obveščeni v ponedeljek, 17. maja.

Če ste bili izžrebani in ste se odločili za prevzem artikla v trgovini BUZZ Citypark, Ljubljana, boste imeli 48 ur časa za nakup Nike Dunk Orange Pearl v velikosti, za katero ste se prijavili.

Vsa pravila in pogoje Online Raffle-a lahko preberete TUKAJ.

Pričakujemo vas na prvem BUZZ Online Raffle-u. Srečno!

 

Buzz ekipa

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...