preveri najnovejšo ponudbo

preveri naše novice

Blogger Pick
26.05.2021.

Kontrastne barve do konca!

Nekatere omejitve so še vedno prisotne. Vremenska napoved v zadnjih dneh pa: dež, dež, dež.

A ni vse tako sivo. Medtem ko čakamo na lepše in bolj sončno vreme, po lanskoletni uspešni predstavitvi priljubljene serije 327 New Balance sedaj predstavlja še en nov model: NB 237 v večbarvni različici, pripravljeni na pomlad!

Estetika je močno zakoreninjena v sedemdesetih letih, še posebej pri tem paru zahvaljujoč barvno kontrastnem zgornjem delu, narejenemu iz najlona, ​​mrežice in semiša. Ob strani superge najdete velik „N“ navdihnjen od predhodnika NB 327 kot pika na i izgledu.

Vsakdanja silhueta združuje retro izgled s sodobnimi detajli, kot je asimetrična kapica na peti za vsestranski in eleganten izgled. Briljantna oblika v kombinaciji z visokokakovostnim materialom, mehkim podplatom in udobno konstrukcijo poskrbi, da je nova superga vaša sodobna in zanesljiva izbira za vsakodnevno obutev.

Superge sem preizkusil na sprehodu po mestu v športnem outfitu. Črno-bela kombinacija New Balance hoodija, trenirke in majice je odlična izbira. Seveda sem moral malo zaplesati. Estetika je lahko popolna, a če mi superge ne ustrezajo med breakdance-om , jih ne vzamem. To ne velja za NB 237, zato jim dajem visoko oceno.

Stopil sem v trideseta leta. Življenje ni več samo študij, treningi in žuranje. Sedaj so tu sestanki, služba in situacije, ki zahtevajo odmerek resnosti pri outfitu, zato sem preizkusil tudi kombinacije NB 237 s suknjiči, puloverji, kavbojkami in srajcami - resnično se podajo k vsemu. Za resnejše outfite kombiniram sivo-modro-belo, za bolj sproščene pa rumeno-rdeče-zelene kombinacije in ja, na njih so vse barve, zato je kar prelahko skombinirati popolno kombinacijo.

Skratka, super lahke in udobne, elegantne v vsaki priložnosti so te superge popolna kombinacija funkcionalnosti in mode. Če se pomladi ne mudi, jih čaka poletje.

Poiščite svoj par v trgovinah BUZZ in na spletu!

 

Ostanite kul,

Don Kiki

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći
Trenutno nema komentara

Podobni članki

10.
May.
2023.
Blogger Pick
27.
Apr.
2023.
Blogger Pick