preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
05.05.2021.

STAN SMITH SO MOJ NAJLJUBŠI POMLADNI EKO IZBOR

Pozdravljeni, Antonia tukaj!

 

Tokrat se vam oglašam, spomladansko razpoložena, z brezčasno oblikovano edinstveno silhueto, ki jo boste prepoznali na prvi pogled.

Za tokratno blog zgodbo sem se odločila predstaviti Stan Smith superge, ki bodo letošnji hit!

Januarja 2021 je bilo objavljeno, da adidas Originals vstopa v novo obdobje - obdobje okoljske ozaveščenosti. Zato so superge Stan Smith dobile nov videz, z enim ciljem - da bi pomagale zmanjšati plastične odpadke.

Videz novega modela Stan Smith je vizualno ostal nespremenjen. Spremenila pa se njegova sestava - narejene so iz recikliranih materialov, celoten dizajn pa navdihuje planet Zemlja, vključno z detajli, ki tako odlično izstopajo na supergah. Kljub izjemnemu udobju in ikoničnemu izgledu poudarjajo zelo pomembno sporočilo.

Odločila sem se, da jih nosim na enem izmed mojih najljubših krajev in to je Mestni park. V teh pomladnih dneh, ko nas vreme in narava pritegneta, da smo na prostem,  je lokacija očitna izbira, da se sprehodimo z novimi supergami Stan Smith, ki nas opomnijo o pomembnosti ohranjanja našega okolja čim bolj čistega.

Razlogi, zakaj je ta model eden mojih najljubših v tej sezoni, so očitni in se resnično veselim pomladnih dni, da jih lahko kombiniram z različnimi oblačili. Kako bi jih vi kombinirali in kateri je vaš najljubši kraj spomladi, kjer bi nosili ikonične Stan Smith superge?

Se že veselim ogleda vaših kombinacij, do takrat pa uživajmo v sončnih dnevih v naravi in ponosno hodimo z BUZZ supergami.

 

Stan Smith modele lahko najdete v vseh Buzz trgovinah ali pa jih lahko  naročite na spletu.

 

Do naslednjega srečanja vam želim veliko zdravja in ljubezni.

 

Antonia

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki