preveri najnovejšo ponudbo

Novice

05.
Sep
2019
Novice
Nova komorna kolekcija Conversovih superg v sodelovanju z OPI prinaša novo generacijo odtenkov neonskih barv.
22.
Aug
2019
Novice
Lahko bi rekli, da so se rodili pripravljeni. Predstavljamo vam BUZZ zlate otroke. “Zlati” otroci naše nove kampanije Pripravljeni na šolo.
07.
Jun
2019
Novice
Ali ste vedeli, da se videz čevljev Converse Chuck Taylor All Star od leta 1917 ni spremenil?! Njihova popolno nepopolna oblika so glavno vodilo blagovne znamke katero so poskušali spremeniti devetdeseta leta, vendar so se hitro vrnili k znani "neudobni" varianti. Tako je ostalo do danes, ko se Converse superge štejejo za simbol neprehodne klasike, pristnosti in impresivnosti. Zahvaljujoč njim so se generacije mladih naučile biti svoji! Če bereš  to besedilo, vemo, da imaš  svojo najljubše Starke! In to  več kot en najljubši par. Zato te vabimo, da sodeluješ  pri aktivaciji Conversove nagrade in postaneš  Buzz ALL STAR punca. Kaj moraš storiti? Naredi  zvezdo iz kateregakoli  (ja prav kateregakoli!) materiala in ga "nalepi" na svoje  najljubše all starke. Pomembno je, da si kreativna in da se slikaš z njimi. Sliko objavi v svojem odprtem Instagram profilu z #BuzzAllStar in #Buzzsneakerstation do 16. junija 2019. in lahko postaneš ena izmed treh Buzz All Star deklet, ki bodo osvojile dragocene nagrade. Pravila nagradne igre lahko prebereš na tej povezavi. In nagrade so - večer, ki si ga moraš zapomniti v naši trgovini na Čopovi  19.6. od 17h. Tri dekleta, ki bodo izbrana za punco ALL STAR bomo povabili v BUZZ na Čopovo. Tam bo čakal profesionalni fotograf da naredi prave fotografije z nagrajenkami. Za vaš makeup bo poskrbela - Katja Spanka! Razen priložnosti , da dobijo profesionalne fotografije, bodo dekleta prejela tudi Converse superge, kot tudi druga zanimiva darila. Nagradna igra se začne danes, in nestrpno čakamo na fotografije. Bodite izvirni in se vidimo na Čopovi 19.06.
05.
Jun
2019
Novice
Jordan je pripeljal nazaj klasiko iz leta 1989. To ni nič drugega kot Nike Air Jordan 4 Retro. V letu 1989, ko je Michael Jordan zabil slavni ”The Shot” v finalu pete končnice tekme proti Cleavland Cavaliers, je bilo jasno, da bodo superge, ki jih je nosil, postale ikona. Letos Nike praznuje 30 let obstoja superge in na to čast so izdali repliko iz leta 1989. Dejstvo je, da noben drug Jordan model ne seže tako visoko, kot ta Tinker Hatfield dizajn, po imenu Nike Air Jordan 4 Retro ”Bred”. Prepoznamo jih tudi pod imenom Black Cement 4, to pa zaradi njegovega črnega zgornjega dela z sivimi elementi in belega vmesnega in rdečega spodnjega podplata. Najbolj zvesti Jordan člani bodo navdušeni nad to presenetljivo zasnovo. Poleg originalnega loga, je na supergi viden tudi Air Max napis na zadnjem delu superge, lahka mreža na zgornji strani, prepoznavna krila in masivni ”jezik superge”. Zahvaljujoč vsemu temu, so superge še bolj učinkovite za košarko.   Več elementov pripomore k unikatnosti Nike Air Jordan 4 Retro. Poleg vsega naštetega, lahko prvič na na zgornji strani superge najdemo tudi ”mash” detajle, poseben sistem za stabilizacijo noge, dopolnjen s podrobnosti kril. Dodaj vse to k unikatnim barvam in vedel boš, da tem supergam ni primerjave. Nike Air Jordan 4 Retro ”Bred” so na voljo v naših trgovinah in na spletni strani. Nosi jih na svoj najljubši ”street style” outfit in dodaj malo Jordan magije k svoji eleganci.  
18.
Apr
2019
Novice
Na svojem instagram profilu sem dobila vsak dan vsaj tri sporočila kje sem kupila svoje najbolj priljubljene FILA Distruptor   superge  in vedno mi je bilo težko vam povedati da se jih trenutno ne da kupiti. Težave nas oboževalcev superg je rešil kdo drug kot Buzz . Poleg klasičnega Distruptor modelav klasični barvi  so na voljo tudi v novih barvah in verjetno se ne boste mogli odločiti katero barvo izbrati.Predno vam povem katera barva je moja najljubša vam povem par informacij o znamki Fila katera se je  vrnile na sceno v polnem sijaju. Ali veste, da je bila blagovna znamka FILA ustvarjena pred blagovnimi znamkami Nike, Adidas in Puma? Da, nastala je leta 1911? Vemo, da so športni čevlji že nekaj let zavzeli visoko mesto v modnem svetu in med trendi, zato je logično, da je FILA prišla na vrsto za svoj povratek. Najbolj znan je vpliv ruskega oblikovalca Goshe Rubinskega, ki je že od leta 2016 v svojih zbirkah jasno videl logotip FILA.   Ko sem kupovala superge so me pritegnile dve stvari. Prva je seveda debel podplat  na katerega sem  popolnoma nora, druga stvar pa je popolno  udobje. Zame so to najbolj udobni čevlji  ki obstajajo in lepo izgledajo na vsaki nogi.  Model v rožnati barvi je velik hit za pomlad in sem se takoj  odločila zanj. Ampak, če iščete nekaj za lažjo kombinacijo vzemite belo in ne boste naredili napako. Do naslednjega branja uživajte v teh sončnih dnevih in naredite nekaj vtisov, ko boste kupili nove superge.
16.
Apr
2019
Novice
Obstaja veliko razlogov zakaj je noč najbolj navdihujoč čas dneva. Ko se tema spusti in se prizgejo luci mesta na sceno vstopi povsem novo ozračje, ki se mu mnogi ne morejo upreti. Posebej priviačna je za umetnike, v zadnjem Casu pa tudi za Ijubitelje superg, saj je bila ravno noč, ko so oblikovalci znamke adidas dobili popoln navdih za ustvarjanje novih modelov. Tako je nastal nov adidas Nite Jogger -tekaška superga. To je silhueta, ki povezuje funkcionalno tehnologijo in napredno oblikovanje ter vrne na ulice nočne ustvarjalce. Zahvaljujoč njej oblikovalci znamke adidas Opozarjajo, da za uresničitev vase vizije ni nikoli prepozno. Nove nite jogger vsebujejo izredno lahek sloj iz posebnega najlonskega materiala, ki ga odlikuje edinstvena mehka vezava. Hi-vis detajli ali elementi z visokim sijajem dajejo poseben poudarek celotnemu vrhu modela, po drugi strani pa posebna nočna raziskava zagotavlja BOOST peno in trpezne gumijaste zunanje podplate. V kombinaciji ti elementi ponujajo napredno silhueto, prilagojeno potrebam umetnikov, ki ustvarjajo 24/7. Dodatna podrobnost je sporočilo,ki je napisana z Morsejevo abecedo na zunanjem delu podplata. Adidas nite jogger v več različnih vzorcih lahko najdete v vseh trgovinah Buzz in na spletu.