preveri najnovejšo ponudbo

preveri naše novice

Novice
24.04.2020.

NATEČAJ #BUZZBDAYOUTFITS INSTAGRAM

Petka za dopolnjenih pet let BUZZ-a! Skupaj praznujmo BUZZ-ov 5. rojstni dan! Navdihujte in pokažite najboljši »outfit« za BUZZ-ov rojstni dan in osvojite par superg. Kdo pravi, da se za praznovanje doma ne moremo urediti in biti lepi, kot bi bili, če bi praznovali v mestu?! Oblecite najbolj trendi outfit za rojstni dan, fotografirajte se in fotografijo delite z vsemi, ki praznujemo 5. rojstni dan BUZZ-a. Svoj Instagram profil nastavite na javno, objavite zgodbo s fotografijo svojega outfita za rojstni dan do 29. aprila 2020, označite @buzzsneakerstation in uporabite #buzzbdayoutfits, da lahko osvojite super nagrado.

PRAVILA NATEČAJA

Če želite sodelovati v družbeni aktivaciji BUZZ BDAY OUTFIT, morate svoj Instagram račun nastaviti na javno in na njem objaviti zgodbo do z vključno 29. aprila 2020 z uporabo oznake @buzzsneakestation in uporabiti #buzzbdayoutfits. S sodelovanjem v tej aktivaciji na Instagramu in z oznako BUZZ Sneaker Station v svoji zgodbi na Instagramu dajete BUZZ Sneaker Station dovoljenje za ponovno objavo vaše zgodbe na Buzzsneakerstation Instagram strani.

V natečaju BUZZ BDAY OUTFIT sodelujete le, če ste med sledilci Instagram strani BUZZ. Poskrbite tudi, da bo vaša Instagram stran ostala javna do konca natečaja (30. aprila 2020), ko bomo razglasili zmagovalce.

30. aprila 2020 bo ekipa BUZZ objavila 5 najbolj kreativnih Instagram zgodb iz celotne regije za aktivacijo BUZZ BDAY OUTFIT na Instagram profilu BUZZSNEAKERSTATION. Vsak od 5 zmagovalcev bo prejel super nagrado - par superg po lastni izbiri. Pravila sodelovanja si lahko prebereš na tej povezavi.

Praznujmo 5. rojstni dan BUZZ-a v kul outfitih!

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći
Trenutno nema komentara

Podobni članki

08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...
05.
Apr.
2023.
Novice
Retro modeli so bili v zadnjih sezonah prava uspešnica, vsaj ko gre za kulturo superg.