preveri najnovejšo ponudbo

Novice
24.04.2020.

BUZZ-ov 5. ROJSTNI DAN


Pet neverjetnih let je za nami! Veliko smo že dosegli, pa še zdaleč nismo končali. Še naprej potiskamo meje kulture superg v regiji. Bodite del praznovanja rojstnega dne!

Vse se je začelo z majhnim BUZZ-om! Zveni kot začetek neverjetne zgodbe, kajne? Začelo se je pred petimi leti v Beogradu, ko smo odprli prvo in največjo poslovalnico s supergami v Srbiji. Leta so minevala in počasi smo utrdili svoje mesto na samem vrhu kulture superg v regiji. Z novembrom 2018 pa smo odprli prvo poslovalnico v Sloveniji na Čopovi ulici v Ljubljani.


Z edinstvenim imenom in ekskluzivnimi ponudbami najnovejših in najbolj iskanih modelov svetovno znanih blagovnih znamk smo postavili nove standarde in z različnimi dejavnostmi, zanimivimi priporočili, nepozabnimi akcijami ter sodelovanji z največjimi influencerji v regiji osrečili veliko ljubiteljev superg. Največji navdušenci dnevno nestrpno čakajo na nove artikle v naši ponudbi, da jih bodo lahko nosili še preden jih bodo dobili drugi.

 

Že od samega začetka nam stojita ob strani nam vsem poznani Katja Spanka in Jasna Vale, influencerki in ljubiteljici superg ter trendi športnega stila. Ambasadorki sodelujeta na vseh večjih dogodkih Buzz-a kot so Air Max dan, Converse girl in nenazadnje Buzz-ov rojstni dan. Katja prisega na artikle blagovne znamke Adidas, Jasna pa je prava ljubiteljica Nike-a. Kako doživljata kulturo urbano-športnega stila in superg, si preberite spodaj. Ne pozabite si ogledati njunih Instagram profilov in v primeru, da jima še ne sledite, to lahko storite zdaj.

 

Živjo! Moje ime je Katja, prihajam iz Ljubljane (SLO) in sem makeup artistka ter ustvarjalka vsebin za socialna omrežja. Svojo kreativo izražam na različne načine, eden izmed njih je tudi moj stil oblačenja (sporty chic), kjer BUZZ odigra ogromno vlogo - večino svojih "IT" kosov najdem pri njih. Superge so moj guilty pleasure, vedno pa moram imeti doma vsaj ene klasične bele superge - te so po mojem mnenju must have v vsaki omari!

Katja Spanka

Sem Jasna, stilistka in modna navdušenka. Moda me spremlja že od najstniških let, obožujem dovršen »casual« videz, klasičen kroj s trendovnskim pridihom. Pomembno mi je, da sem tako v prostem času kot tudi pri športu stilsko urejena. Vesela in počaščena sem, da sem del Buzz ekipe, ki poskrbi, da sem z njimi vedno v trendu ter da je moj modni navdih zadovoljen.

Jasna Vale


Vsako leto organiziramo številne dogodke, kjer predstavljamo in sooblikujemo kulturo superg. Med njimi je tudi lanskoletni festival v Beogradu s sloganom Powered by BUZZ!

To je Sneakerville - največji regijski festival superg, na katerem se je zbralo več kot 20.000 ljudi. Na tisti dan se je dogajanje preselilo v beograjsko pristanišče in sanje, ki smo jih imeli ob ustanovitvi koncepta, so se končno uresničile. Tako je Sneakerville postala nova destinacija za ljubitelje superg v regiji in nov izziv, da bomo v naslednjih letih še bolj inovativni in boljši.Vsak mesec marec se z veliko nestrpnostjo zberemo in organiziramo tudi rojstnodnevno zabavo nove Nike silhuete. Letos smo z ljubitelji superg praznovali Air Max Day - dan, ko se je na sceni pojavil prvi model superge s transparentnim podplatom, s številnimi spletnimi aktivacijami in celodnevnimi aktivnostmi po vsej regiji.


Zgodbo Buzz-a smo začeli ob strani 2Hot4Stage Fest, priznanem regijskem festivalu, ki združuje umetnike hip-hopa in tako imenovane ulične kulture, sodelovali pa smo še na številnih drugih festivalih, ki promovirajo svet superg v regiji.

Prizadevanja, da bi bili nenehno inovativni in drugačni, so bila izpolnjena z različnimi aktivacijami in akcijami, ki smo jih v preteklih letih ustvarjali.

Med najbolj odmevnimi je bila akcija Ready for School, ki je združila mlade, odlične v različnih disciplinah iz celotne regije. Poimenovali smo jih Buzz Golden Kids, ker takšni enostavno tudi so. V intervjujih so nam dokazali, kako kul, drugačni in edinstveni so.


 

To pa še ni vse! V preteklih letih smo sodelovali in bili ujeti v  Deerupt mrežo, izbrali smo SAGE dekle, med kreacijo Show Your Buzz nagradili najbolj kreativne posameznike, predstavili nove kolekcije blagovnih znamk Champion in FILA in praznovali vsak BUZZ-ov rojstni dan!

Kot vsako leto bomo tudi letos praznovali naš že 5. rojstni dan. V nadaljevanju pa vse, kar smo za vas pripravili za našo veliko priložnost!

Poleg popusta do 40% na modele iz nove kolekcije, praznujemo rojstni dan z Instagram natečajem BUZZ B-Day Outfits. Kot ste verjetno že uganili, pričakujemo, da boste zelo ustvarjalni. Fotografirajte se ali naredite video najljubše kombinacije oblek, ki bi jo nosili za praznovanje našega rojstnega dne in jo objavite na svojem Instagram profilu. Najbolj kreativne bomo nagradili z novimi supergami po lastni izbiri. Upamo, da bomo tudi v vaše domove vnesli pravi rojstnodnevni duh. Vsa navodila kako sodelovati v našem rojstnodnevnem Instagram natečaju preberite tukaj.


Praznujte 5. rojstni dan Buzz-a z nami!

Ekipa Buzz

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...