preveri najnovejšo ponudbo

Novice
09.04.2020.

NAJ VAŠA SOBA POSTANE PLESIŠČE – ČAS JE ZA BUZZ - anje DOMA

Čas je, da vaša soba postane novo plesišče! Začenja se natečaj BUZZ-aj doma - ki omogoča, da se doma lahko naučite neverjetnih plesnih korakov priznanih koreografov v regiji.

Odločili smo se, da bomo pretresli rutino, medtem ko ostajate doma. In kako bomo to naredili?! S plesom, seveda! Čas je, da vašo sobo preuredite v plesni studio, si obujete svoje najljubše superge in izberete oblačila, v katerih radi plešete, saj začenjamo z BUZZ-aj doma!

Znane koreografe po vsej regiji smo povabili, da z nami delijo vaje za osvajanje njihovih najljubših gibov in vas navdihnejo za ples. Ni boljšega načina za širjenje pozitivne energije od tega. Vse, kar morate storiti, je, da izberete svojo najljubšo skladbo in se prepustite ritmu.

Prvi »trening«« v naši novi seriji BUZZ-aj doma je napisala Anja Stefanović aka Unja Green, dekle, ki je pravi ogenj na plesišču. Stara je 27 let in ima že kar nekaj izjemnih dosežkov. Kot plesalka in koreografinja je sodelovala pri številnih projektih: plesnih tekmovanjih, televizijskih programih, glasbenih video posnetkih, reklamah, različnih kampanjah, festivalih in številnih predstavah. Leta 2010 je bila del Shakirine svetovne turneje »The sun comes out« v Beogradu. Oglejte si trening, ki ga je pripravila za vas. Začnimo BUZZ-ati doma!


Pesem na katero pleše, je na voljo na tej povezavi, pleše pa v nam vsem poznanih supergah -  Reebok Zig Kinetica, ki jih najdete v naši spletni trgovini.



Unja je ena izmed koreografinj, ki vam bo s svojimi vajami pomagala pri učenju novih plesnih gibov. Spremljajte nove koreografije, temeljito jih preučite in jih redno ponavljajte, saj vas na koncu te zgodbe čaka zanimiv izziv.

Pravila natečaja si lahko preberete na tej povezavi

Ekipa BUZZ

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...