preveri najnovejšo ponudbo

Prihodi

19.
Apr
2019
Prihodi
Stan smith   superge so nepogrešljiv kos  v omari vsakega dekleta. Čeprav so prvotno zasnovane kot teniški copati francoskega teniškega igralca Roberta Hailleta, so teniške copate Stan Smitha zlomile rekordno prodajo na svetu. To je model, ki je še posebej priljubljen med dekleti v Franciji. Neverjetno priljubljene in prodajne superge obožujejo tako dekleta kot deklice. So ena najbolj znanih blagovnih znamk adidasa. Zaradi priljubljenosti in razcveta se adidas  superge  od trenutka, ko so bili dani v prodajo  niso spremenili . Edine spremembe so vidne na hrbtni strani  "Stan Smitha", pa tudi v  barvah modela, ki ga lahko kupite. Dizajn je minimalen in preprost in prav zato so tako priljubljene. Nosijo jih manekenke, modne urednice , oblikovalci, ne samo na ulicah Pariza, Milana in New Yorka, temveč tudi v Ljubljani, Beogradu, Zagrebu,... Moja dva najljubša para Stan Smithovih čevljev sta klasična bela z zelenimi detajli in enobarvna črna. Veliko jih nosim  in še vedno so v odličnem stanju. In zdaj ko se ne morem odločiti, katere superge ustrezajo določeni obleki izberem nove čevlje Stan Smith z zanimivimi odtisi in sem zelo zadovoljna. Če imam sestanek  jih nosim s črno obleko. Stojijo dobro s kavbojkami in belo srajco in rada  jih nosim s poletnimi oblekami. So preproste za kombiniranje  in so odlične tudi za kombinacijo za romantično poletno obleko iz čipke. Ne le, da izgledajo dobro, ampak so izjemno udobni, kar je enako pomembno za vsako žensko. To je eden tistih brezčasnih kosov, ki ne bodo nikoli šli iz mode  ampak bodo vedno priljubljeni in se veselimo nakupa.  
18.
Apr
2019
Prihodi
Pozdravljeni, družba! Jaz sem Hana, dekle, ki ste jo morda videli na ulicah Ljubljane ali na vašem Instagramu. Če niste je to prava priložnost, da se spoznamo. Za začetek bom z vami delila eno iskreno ljubezen - ljubezen do čevljev. Za ljubitelje devetdesetih in strastne ljubitelje superg kot sem jaz  je nova linija adidas P.O.D.  prava osvežitev! Retro  dizajn s pridihom mode  je naredil adidas P.O.D. moj novi favorit. Kaj je narobe? Zasnovani so kot športni čevlji in estetsko prilagojeni tako da jih lahko nosite ves dan. Poleg dizajna so oblikovalci velik poudarek dali na udobnost . To  je dobro izhodišče za izbiro modela. Ti čevlji so zelo hvaležni, ker mi omogočajo uspešno kombinacijo z različnimi oblekami . Vedno me boste videli v kombinaciji uličnega stila. Ali bom oblekla  obleko, kavbojke ali trenerko  je odvisno od trenutnega razpoloženja, toda tisto kar se ne spremeni  so superge. Slog je vedeti, kdo ste in kaj želite povedati ", in s temi čevlji je sporočilo jasno - občutek udobja v čevljih ne pomeni, da gre v škodo dobrega okusa in lastnega stila! Adidas POD  je model ki ga nimajo  vsi radi  je pa v tem šarm  -  pritegne pozornost in izstopa v množicah.
18.
Apr
2019
Prihodi
Čevlji New Balance že od svoje ustanovitve predstavljajo odlično mešanico novih tehnologij in resničnega športnega retro duha. Za New Balance 247 lahko rečemo, da je  blagovna znamka kombinacija različic športa in načina življenja. New balnce 247 je bolj podoben športnim modelom te blagovne znamke, vendar vam ne sme preprečiti, da bi jih nosili ob vseh priložnostih in z različnimi kombinacijami. S kombinacijo zgornjega črnega dela, belega podplata  in temno rdečih in sivih detajlov , lahko  ti čevlji postanejo  nepogrešljivi v vaših vsakodnevnih kombinacijah. Tako kot vsi drugi modeli New Balance in NB 247 je neverjetno udoben. Posebej udoben je zaradi mrežastega zgornjega dela , ki se odlično prilega vaši nogi. Vezalke  prispevajo  k aerodinamičnemu videzu novih New Balance 247 čevljev. Model je zasnovan za ljudi, ki so vedno aktivni in zahvaljujoč prilagodljivi konstrukciji hitro postanejo vaša prva izbira v vsakodnevnih variantah. Čista  minimalistična oblika paše na vse kar oblečete , medtem ko oblika omogoča lahko obuvanje in sezuvanje. Zato vas te čevlji ne bodo razočarali.