preveri najnovejšo ponudbo

Prihodi
18.04.2019.

THE BALANCE

Čevlji New Balance že od svoje ustanovitve predstavljajo odlično mešanico novih tehnologij in resničnega športnega retro duha. Za New Balance 247 lahko rečemo, da je  blagovna znamka kombinacija različic športa in načina življenja.

New balnce 247 je bolj podoben športnim modelom te blagovne znamke, vendar vam ne sme preprečiti, da bi jih nosili ob vseh priložnostih in z različnimi kombinacijami. S kombinacijo zgornjega črnega dela, belega podplata  in temno rdečih in sivih detajlov , lahko  ti čevlji postanejo  nepogrešljivi v vaših vsakodnevnih kombinacijah. Tako kot vsi drugi modeli New Balance in NB 247 je neverjetno udoben. Posebej udoben je zaradi mrežastega zgornjega dela , ki se odlično prilega vaši nogi.

Vezalke  prispevajo  k aerodinamičnemu videzu novih New Balance 247 čevljev. Model je zasnovan za ljudi, ki so vedno aktivni in zahvaljujoč prilagodljivi konstrukciji hitro postanejo vaša prva izbira v vsakodnevnih variantah.

Čista  minimalistična oblika paše na vse kar oblečete , medtem ko oblika omogoča lahko obuvanje in sezuvanje.

Zato vas te čevlji ne bodo razočarali.

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

19.
Apr.
2019.
Prihodi
Stan smith   superge so nepogrešljiv kos  v omari vsakega dekleta. Čeprav so prvotno zasnovane kot teniški copati francoskega te...
18.
Apr.
2019.
Prihodi
Pozdravljeni, družba! Jaz sem Hana, dekle, ki ste jo morda videli na ulicah Ljubljane ali na vašem Instagramu. Če niste je to prava priložnost, da se ...