preveri najnovejšo ponudbo

Prihodi
18.04.2019.

VEDNO BODI , TO KAR SI V P.O.D

Pozdravljeni, družba! Jaz sem Hana, dekle, ki ste jo morda videli na ulicah Ljubljane ali na vašem Instagramu. Če niste je to prava priložnost, da se spoznamo. Za začetek bom z vami delila eno iskreno ljubezen - ljubezen do čevljev.

Za ljubitelje devetdesetih in strastne ljubitelje superg kot sem jaz  je nova linija adidas P.O.D.  prava osvežitev! Retro  dizajn s pridihom mode  je naredil adidas P.O.D. moj novi favorit. Kaj je narobe? Zasnovani so kot športni čevlji in estetsko prilagojeni tako da jih lahko nosite ves dan.

Poleg dizajna so oblikovalci velik poudarek dali na udobnost . To  je dobro izhodišče za izbiro modela. Ti čevlji so zelo hvaležni, ker mi omogočajo uspešno kombinacijo z različnimi oblekami . Vedno me boste videli v kombinaciji uličnega stila. Ali bom oblekla  obleko, kavbojke ali trenerko  je odvisno od trenutnega razpoloženja, toda tisto kar se ne spremeni  so superge.

Slog je vedeti, kdo ste in kaj želite povedati ", in s temi čevlji je sporočilo jasno - občutek udobja v čevljih ne pomeni, da gre v škodo dobrega okusa in lastnega stila! Adidas POD  je model ki ga nimajo  vsi radi  je pa v tem šarm  -  pritegne pozornost in izstopa v množicah.

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

19.
Apr.
2019.
Prihodi
Stan smith   superge so nepogrešljiv kos  v omari vsakega dekleta. Čeprav so prvotno zasnovane kot teniški copati francoskega te...
18.
Apr.
2019.
Prihodi
Čevlji New Balance že od svoje ustanovitve predstavljajo odlično mešanico novih tehnologij in resničnega športnega retro duha. Za New Balance 2...