do nadaljnjega ni na voljo!

na vse nakupe nad 80 EUR

preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
15.11.2023.

CONVERSE JE VAŠE PLATNO ZA SAMOIZRAŽANJE

Hej,

Spet sem jaz, Kaylee, ki sem se vam predstavila v svojem prvem blogu za Buzz Crew. Danes sem prišla bolj navdihnjen kot kdajkoli prej in zato ... Predstavila vam bom model, v katerega sem se zaljubila na prvi pogled – Converse Canvas.

Pred predstavitvijo novega modela se vrnimo malo nazaj k začetkom Converse. Converse je ameriška športna superga, ustvarjena leta 1908. Najprej je bila znana po svojih “turtleneck” supergah, kasneje pa je razširila svojo ponudbo, s tem ko je ponudila druge vrste superg za različne športe, kot so košarka, boks in skejtanje. Danes so superge Converse po vsem svetu priznane kot ikona uličnega sloga. V letošnji sezoni nam Converse prinaša novo, svežo silhueto – Converse Canvas.

Converse Canvas so lifestyle superge, ki združujejo retro in klasične podrobnosti. Mešanica drznih asimetričnih linij in kombinacije usnja in tkanine dela te superge še bolj posebne.

To, da v moji garderobi ne manjka prevelikih oblačil, že veste. Odločila sem se, da ta model superg kombiniram s kapucarjem Jordan Flight. Udoben, prostoren in enostavno združljiv z vsem. To so atributi, s katerimi me je prevzel.

Drznite si tudi vi premikati meje sloga in pogumno vstopite v hladne zimske dni s supergami Converse Canvas. Najdete jih v trgovinah Buzz in na spletu.

Do prihodnjič,

Kaylee

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki