preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
15.11.2023.

CONVERSE JE VAŠE PLATNO ZA SAMOIZRAŽANJE

Hej,

Spet sem jaz, Kaylee, ki sem se vam predstavila v svojem prvem blogu za Buzz Crew. Danes sem prišla bolj navdihnjen kot kdajkoli prej in zato ... Predstavila vam bom model, v katerega sem se zaljubila na prvi pogled – Converse Canvas.

Pred predstavitvijo novega modela se vrnimo malo nazaj k začetkom Converse. Converse je ameriška športna superga, ustvarjena leta 1908. Najprej je bila znana po svojih “turtleneck” supergah, kasneje pa je razširila svojo ponudbo, s tem ko je ponudila druge vrste superg za različne športe, kot so košarka, boks in skejtanje. Danes so superge Converse po vsem svetu priznane kot ikona uličnega sloga. V letošnji sezoni nam Converse prinaša novo, svežo silhueto – Converse Canvas.

Converse Canvas so lifestyle superge, ki združujejo retro in klasične podrobnosti. Mešanica drznih asimetričnih linij in kombinacije usnja in tkanine dela te superge še bolj posebne.

To, da v moji garderobi ne manjka prevelikih oblačil, že veste. Odločila sem se, da ta model superg kombiniram s kapucarjem Jordan Flight. Udoben, prostoren in enostavno združljiv z vsem. To so atributi, s katerimi me je prevzel.

Drznite si tudi vi premikati meje sloga in pogumno vstopite v hladne zimske dni s supergami Converse Canvas. Najdete jih v trgovinah Buzz in na spletu.

Do prihodnjič,

Kaylee

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki