preveri najnovejšo ponudbo

Novice
08.09.2023.

Converse All Star Cruise – za vse, kar prihaja

Converse nam v letošnji sezoni prinaša novo, osvežujočo silhueto – Chack Taylor All Star Cruise, ki združuje udobje z retro dizajnom. Vse, kar potrebuješ za sproščene sprehode po mestu in za nepozabne večere s prijatelji, je zdaj zapakirano v superge, ki tvoj izgled dvignejo na višji nivo.

Kultura skejtanja in dediščina Converse sta združeni v lahki obutvi, ki odraža pogum. Nov kreativni izraz, izdelan iz platna in brušenega usnja v kombinaciji z elastičnim penastim sredinskim podplatom in EVA vstavljenim podplatom z retro detajli na sicer sodobnem dizajnu, je zasnovan za vse, kar prihaja.

Kot nalašč za vsako pustolovščino! To je model, ki te bo popeljal točno tja, kjer si želiš biti. Zato ne čakaj na pravi trenutek, zgrabi svoj par in nadaljuj pot proti novim izzivom. Chack Taylor All Star Cruise najdeš tako v Buzz trgovinah kot tudi na spletu.

Ekipa Buzz

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...