preveri najnovejšo ponudbo

Novice
08.05.2023.

Pripravljeni na pomlad z modelom Chuck Taylor All Star Construct

Hej, že veš, da je v BUZZ prispel Chuck Taylor All Star Construct?! Čas je, da zaplešeš v ritmu pomladi in osvežiš svoje kombinacije s temi supergami. Pa poglejmo, zakaj ...

Ta model je pravi »game changer«, inovacija, ki je našla svoje mesto med ikoničnimi Converse supergami in z novo vibracijo popestrila vsem znani dizajn. Pravkar se je zgodila Chuck Taylor evolucija! Construct je nastal na klasičnih temeljih in dediščini iz leta 1980. Ob dizajnerskih detajlih iz ikoničnih košarkarskih silhuet, kot sta Pro Star in Star Tech, te superge združujejo preteklost in prihodnost na najboljši možni način.

To boš opazil sam že na prvi pogled! Njihov vmesni podplat sega vse do zgornjega dela, ga zavije in naredi še bolj trpežnega, medtem ko EVA pena prinaša udobje in lahkotnost vsakemu koraku. Ja, to so superge, v katerih lahko hodite ure in ure od enega najljubšega kotička v mestu do drugega, in še vedno čutite, kot da se sprehajate po oblakih. Gumijast podplat z diamantom in vzorcem ribje kosti je podvojen, da dvigne vaš slog na naslednjo raven. Poleg tega zagotavlja super oprijem in vzdržljivost, hkrati pa tem supergam dodaja sodobno estetiko. Srednje visoka silhueta, klasično zavezovanje, skrbno načrtovani detajli in podpis Chuck Taylor blagovne znamke na strani zgornjega dela ne morejo ostati neopaženi.

Za Converse je linija Chuck Taylor All Star že dolgo vir navdiha in rasti. Sprejeta po vsem svetu s strani ustvarjalnih posameznikov in ljubiteljev izvirnega sloga, ta linija nadaljuje svoj razvoj skozi najnovejši model Construct. Prepričani smo, da bodo kmalu prevzel ulice svetovnih prestolnic in privabil še tako zahtevne mlade ljubitelje uličnega stila in urbane kulture.

Naj bo to pomlad nepogrešljiv del vaše kolekcije! Drznite si razširiti meje svojega sloga in drzno stopiti v toplejše dni. Poiščite svoje superge Chuck Taylor All Star Construct v Buzz trgovinah ali na spletu.

Ekipa Buzz

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...