preveri najnovejšo ponudbo

Novice
08.05.2023.

ADIDAS CLUB ORIGINALS - ustvari stil po svojih pravilih

Dobrodošel v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih in vseh ljubiteljev te znamke. Premikanje meja današnje kulture s samoizražanjem, individualnostjo in svobodnim duhom je tisto, kar navdihuje in poganja najnovejšo kolekcijo Originals sezone pomlad/poletje 2023. Če z nami deliš iste vrednote, rad navdihuješ druge, uživaš v svoji individualnosti in hkrati ceniš občutek skupnosti, te pozdravljamo v Club Originals!

Osvežen z novo energijo in navdihnjen z dediščino: adidas Club Originals navdihuje ustvarjalne skupnosti in vdihuje novo življenje staromodnim klasikam. In vse to skozi tri ikonične silhuete – Superstar, Rivalry in Gazelle. Ti klasični modeli superg, ki so po vsem svetu osvojili ljubitelje uličnega stila, so tudi del nove kolekcije Originals. Prvotno so bile zasnovane za košarkarska igrišča, slavijo pa jih tudi v hip hop in skate krogih. To so legendarne adidasove superge, ki že desetletja nikoli niso razočarale ljubiteljev kulture superg in tistih, ki želijo svojo avtentičnost poudariti z drznim načinom oblačenja.

Vsaka generacija potrebuje svojo ikono. A ni večje klasike od slavnega Superstar modela, ki je doživel globalno priljubljenost v zelo kratkem času. Klasična oblika je namenjena novi generaciji ustvarjalcev urbane kulture. Spremenite svet v tej ikonični silhueti, ki prinaša klasičen in nenavaden videz v vsako kombinacijo.

Tudi za vse tiste, ki želite svojemu slogu dodati retro vibracije, imamo odlične novice: znane košarkarske superge iz 80-ih se vračajo na veliko! adidas Rivalry se je prvič predstavil na plesišču, kasneje pa je postal ikona med punkerji in skejterji. Danes je ta ikonična silhueta pripravljena dominirati v vsakdanjiku. Dodaj jo v svojo zbirko in podoživi nostalgijo osemdesetih let z mehkim zgornjim delom iz sintetičnega usnja, klasično podlogo in oblogo iz frotirja.

Živi svoje življenje, ne glede na vse. Nikoli ne sprejemaj kompromisov o samo-izražanju, tako kot adidasov model Gazelle. Prvotno zasnovana za košarko, je je ta superga postala ikonična – in to po tvoji zaslugi. In po zaslugi tistih, ki jih moti status quo in potiskajo meje kulture pred vsemi drugimi, korak za korakom.

Biti izviren pomeni izraziti svojo ustvarjalnost brez oklevanja. Verjamemo v ustvarjalnost in jo slavimo. Živi življenje, kjer boš ustvarjal, kar želiš, plesal, kakor želiš, razmišljal, kakor želiš in sanjal, kar želiš.

Bodi kul, bodi original!

Ekipa Buzz

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.