preveri najnovejšo ponudbo

Novice
05.04.2023.

Novi Reebok BB 4000 II - model, ki ga bomo oboževali to pomlad!

Večina športnih in lifestyle znamk išče navdih v preteklih časih in v svojih brezčasnih modelih, ki so pustili pečat v zgodovini. Tako tudi Reebok, globalni sinonim za udobje, kakovost in klasiko, v tej sezoni prinaša nazaj svoj legendarni model iz 80-ih let. Z novimi materiali in oblikami, drznimi barvami in praktično uporabno vrednostjo se novi model BB 4000 II približuje svojemu znamenitem izvirniku BB 4000 II, ki odraža drzno stilsko izbiro ljubiteljev superg in hkrati ohranja vrednost klasične superge. Prav ta Reebok klasika se v moderne čase vrača na način, da oživi svoje ikonične korenine in jih nadgradi z novo, boljšo funkcionalnostjo in privlačnejšim, moderniziranim dizajnom.

Navsezadnje je prav dediščina postala ključni stilistični navdih za generacijo Z. To je razlog, zaradi katerega se vračajo k starim, retro modelom, ki jim dodajo pridih sodobnosti in tako ustvarijo edinstven modni izraz v vsakdanjem življenju, pa tudi takrat, ko na primer igrajo šport, ki ga imajo radi.

S tem zavedanjem je Reebok oblikoval novo lifestyle supergo, ki spominja na zlato dobo košarke in razvoj kulture superg v poznih 80.-ih letih. Linija košarkarskih superg Reebok je v teh letih dosegla svoj vrhunec, danes, štirideset let kasneje, pa prav najbolj priljubljen model te kolekcije praznuje svoj veliki povratek.

Te bele superge z zelenimi detajli so primerne za vsako garderobo in način življenja. Dizajnerski elementi, kot so Reebokova značilna stranska oznaka, edinstveni logotip, ki označuje zapuščino blagovne znamke iz 80.-ih let, gumijasti podplat in trpežno zunanje ogrodje, prispevajo h klasiki in eleganci tega modela.

Nove superge Reebok BB 4000 II so na voljo v BUZZ trgovinah in v spletni trgovini BUZZ.

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...