do nadaljnjega ni na voljo!

na vse nakupe nad 80 EUR

preveri najnovejšo ponudbo

Novice
19.10.2022.

NAPAPIJRI FW22 - BODI ZUNAJ

Potovanje brez omejitev v tem, kar nosite, bi bil kratek opis nove kolekcije NAPAPIJRI BE OUT THERE, ki združuje kontraste – praktičnost in modo, naravo in mesto. Združevanje zapuščine in prihodnosti nas NAPAPIJRI vabi, da odkrijemo, ne samo naravo, ampak tudi sebe.

Ne glede na to, ali gre za mesto ali navdihujočo zimsko nastavitev, zbirka FW22 prinaša estetiko, ki v celoti sledi dinamičnem ritmu življenja na prostem.


STREETSTYLE KOT GLAVNA ENOTA URBANEGA ŽIVLJENJSKEGA SLOGA

Modeli, ki izdelujejo kolekcijo FW22, navdihujejo duh Norvežanov, ljudi, ki so globoko povezani z bistvom blagovne znamke Napapijri in so izbrali norveško zastavo kot simbol ljubezni do narave. S svojim dinamičnim slogom in metropolitansko zasnovo, ki je nesnovna v barvah, oblikah in materialih, nova zbirka odraža in izraža užitek biti na prostem s prijatelji, praznovanje narave kot popoln oder za posameznika, svobodno izražanje.

Ob modi in zmogljivosti se kolekcija osredotoča na izbor materialov, potrebnih za vsako doživetje na prostem – od oblačil iz serije, izdelanih iz ECONYL® regeneriranega najlona in popolnoma recikliranega, do legendarne Skidoo jakne iz recikliranega cordura® materiala in trajnostne NATIVA® volne, linija obnavlja svojo zavezanost trajnosti in jo dviguje do ustvarjalnih višin.


MODELI S KAPUCO V NOVI, OSVEŽENI OBLIKI

Vedno inovativni, najbolj sveži MODELI NAPAPIJRI odražajo našo naravo in praznujejo anorak kot vrhunsko ponudbo oblek. Med drugimi je tudi tokratni poudarek na jakni RAINFOREST, ki jo spremlja priljubljena silhueta mnogih ljudi NORTHFAHRER.

Prva in najbolj znana NAPAPIJRI jakna je RAINFOREST, in tokrat smo navdušeni s tiskanimi in klasičnimi različicami skozi absolutno prevlado podrobnosti. Udobje, vsestranskost in sodobnost še naprej spremljajo slog najbolj priljubljene JAKNE NAPAPIJRI, ki je povsem brez krzna in brez perja,™ zahvaljujoč polnjenju s termo vlakni – inovativno tehnologijo, ki uravnava toploto in popolnoma spreminja pernate polnila. Enako udobje, enaka toplina, nezamenljiv duh odkritja, ki negrešno združuje modo in funkcionalnost. Simbol pozitivnega duha in nenehnega iskanja udobja, popolne zaščite pred dežjem in vetrom, z žepi in brez njih, v klasičnih ali tiskanih variantah.

Zasnovan za raziskovalce, ki iščejo nova obzorja, NORTHFARER se pokloni naši najbolj znani silhueti, anorak, iz ultra lahkega CORDURA® materiala, ki poudarja njegovo prečiščeno in urbano privlačnost. Jakna NORTHFARER govori o pristni povezavi blagovne znamke z naravo in njenem energičnem, pionirski duhu, hkrati pa se prilega tudi najbolj urbanem okolju.


Pokaži svoj stil skozi različne in navdihujoče, sodobne in brezčasne kose! Z NAPAPIJRI pokažite svojo pristnost in združite kose, v katerih se boste počutili urbano in moderno.
Modele iz nove zbirke NAPAPIJRI lahko najdete v Buzz trgovinah ali naročite na spletu. 

 

Buzz ekipa
 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...