preveri najnovejšo ponudbo

Novice
13.10.2022.

USTVARI NOVE POTI Z ADIDAS NMD_V3

Tako kot doslej, vrhunske svetovne blagovne znamke za sezono jesen/zima 2022 pripravljajo novosti, ki jih vedno z veseljem preizkusimo. Medtem ko pregledujemo nove kolekcije in poskušamo ugotoviti, kateri trendi bodo zaznamovali prihodnje dni, si ne moremo pomagati, da ne bi pogledali na aktualne dogodke v sneaker svetu.

Odlične novice tokrat prihajajo od blagovne znamke treh črt. adidas NMD_V3 silhueta je bila posodobljena in je pripravljena slediti vsakemu koraku urbanih raziskovalcev. Ustvarjene so bile za vse, ki uporniško hodijo po mestnih ulicah in iščejo nova obzorja. Če ste ljubitelj futuristične estetike, bi te superge zagotovo morale biti v vaši zbirki.



Od leta 2015, ko je adidas Originals premierno predstavil svoj prvi model NMD in postavil nove standarde v proizvodnji športne obutve, je minilo nekaj več kot šest let. Najnovejša izdaja NMD ohranja svojo identiteto in osvežuje podrobnosti na zgornjem delu s sodobnimi materiali in barvami, ki dodajo energijo vsakemu outfitu. Prepoznaven dizajn iz preteklosti v kombinaciji s sodobno vizijo prihodnosti prinaša izviren, futurističen videz copat, ki ne more ostati neopažen. Blažilni vmesni podplat iz pene Boost zagotavlja izjemen občutek udobja, ki je izjemno mehak in odziven, zato je vsak korak v teh copatih kot sprehod po oblakih.



Prvovrsten videz zgornjega dela je dosežen z izbiro prožnega in trpežnega tekstilnega materiala, ki je delno izdelan iz plastike Parley Ocean, zbrane s površin oceanov in reciklirane v skladu z najnovejšimi standardi. To je korak naprej k okolju prijaznejši proizvodnji, s katero želi adidas zmanjšati količino odpadnih materialov v proizvodnji, prispevati k čiščenju oceanov in zelenih površin ter zmanjšati globalni vpliv onesnaževanja. Zato ni presenetljivo, da je ta futuristična silhueta korak naprej, ne le pri oblikovanju, temveč tudi pri sodobnem načinu izdelave



Prevladujoče barve NMD_V3 resnično sledijo trendom v urbanih oblačilih. Kombinacija nevtralnih tonov v osnovi in izrazitih barv na poudarjenem zgornjem delu se bo zlahka ujemala s katerim koli outfitom.

Ustvarjanje novih poti še nikoli ni bilo lažje, še posebej, če nosite superge adidas NMD_V3. Pripravite se na razburljivo prihodnost in vse, kar prinaša. NMD superge poiščite v trgovinah Buzz ali na spletu.

 

Ekipa Buzz
 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...