preveri najnovejšo ponudbo

Novice
09.03.2022.

VEDNO BILO, VEDNO ORIGINALNO

kolekcija adidas Always Original je prispela

Ste pripravljeni pokazati čim več, kaj v resnici ste?

Kolekcijo adidas Always Original navdihujejo ženske, ki so ustvarjalno navdihnjene, pogumne in neustavljive – tiste, ki neustrašno stopajo proti svojim ciljem in živijo svoje sanje na polno, pripravljene v vsakem trenutku pokazati svojo pravo naravo. Od drznih in modernih krojev, preko vpadljivih in svetlih barv, do subtilno poudarjenih detajlov, modeli kolekcije Always Original izstopajo s svojim drznim in pristnim stilom. Tako kot ženske, ki izžarevajo svojo izvirnost, tudi ti modeli poudarjajo, kako pomembna je edinstvenost.

Ta zbirka praznuje evolucijo žensk in nebinarnih ljudi po vsem svetu, ki si vsakodnevno prizadevajo pokazati svojo edinstvenost skozi razlike, ki jih opredeljujejo. To so ljudje, ki so se vedno zavedali svojih potencialov in ogromne moči, ki jo imajo. Spodbujeni s tem inherentnim razumevanjem, adidas Originals lansira pobudo Always Original, ki jo navdihujejo neustavljivi, vseprisotni in edinstveni izrazi izvirnosti, ki jih izrekajo glasovi marginaliziranih skupin.

Povejte nam, kaj je za vas izvirnost? Prizadevate si za edinstven izraz, pogum pokazati, kdo v resnici ste ali kaj drugega? Za blagovno znamko s tremi črtami so nadarjene in nekonvencionalne ženske ter nebinarne osebe, ki premikajo meje – dinamične ustvarjalke sprememb, ki se ne bojijo pokazati svoje pristne in prave narave. Spoznajte udeležence iniciative adidas Always Original, ki so, da bi motivirali druge, svoje zgodbe delili v obliki navdihujočega videospota kampanje. Aktivisti, oblikovalci, pisatelji, ilustratorji, pedagogi, modeli – so vse, kar želijo biti, in se ne bojijo pokazati, kolikor lahko.

 

Čas je, da presežete običajno in izrazite svojo izvirnost skozi tisto, kar vas navdihuje in motivira. In ne pozabite - lahko storite vse, tudi če mislite, da je nemogoče.

Buzz ekipa

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...