preveri najnovejšo ponudbo

Novice
09.04.2022.

Novi, že 9. BUZZ v Sloveniji!

Ljubitelji urbane kulture in superg, ne spreglejte! V prenovljeni in povečani Ljubljanski Supernovi na Rudniku je vrata odprl že 9. BUZZ v Sloveniji! Pričakujemo vas z vrhunsko ponudbo najbolj popularnih modelov superg svetovnih znamk, omejenimi izdajami in količinami najbolj zaželenih ekskluzivnih superg v svetu ulične mode. Obiščite novi BUZZ v Supernovi na Rudniku ter izberite svoj stil. 

Kaj točno vas tam čaka? Minimalistični in skrbno dovršeni urbani dizajn trgovine poskrbi, da svetovno najbolj iskane linije superg, kot so Nike Air Max, adidas Stan Smith in Superstar, platnene superge Converse All Star in druge kontrastno izstopijo v vsem svojem blišču. Moška, ženska, najstniška in otroška obutev oblačila in modni dodatki poskrbijo, da boste v njih izstopali iz množice, ne glede na to, ali je vaš slog športni, ulični, elegantni ali poslovni.

BUZZ Sneaker Station – glavna postaja za ljubitelje superg

Veriga trendovskih trgovin BUZZ prinaša utrip urbane mode velikih metropol na slovensko ulično modno sceno. BUZZ je kraj, kjer se odlično nakupovanje povezuje z različnimi področji urbanega življenja. Je glavna postaja za vse ljubitelje dobrih in drugačnih superg, ki želijo z obutvijo dati pečat vsaki kombinaciji in na ta način kreirati svoj edinstven slog. Če želite poiskati nove superge, ki sledijo najnovejšim modnim trendom, je BUZZ prava izbira za vas. V ponudbi boste našli najbolj popularne modele superg svetovnih znamk, kot so Nike, adidas, New Balance, Fila, Converse, Puma in Reebok, za popoln ulični slog pa so tu še kul trendovska oblačila in modni dodatki priljubljenih športnih znamk.

Atraktivne trgovine BUZZ Sneaker Station s pravim 'street' pridihom lahko najdete v Ljubljani, Mariboru, Celju, Novem mestu, Kopru in Kranju.

 

Ekipa BUZZ

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...