preveri najnovejšo ponudbo

Novice
26.03.2021.

PRIČENJA SE '1 AIR MAX x 3 OUTFITS' INSTAGRAM AKTIVACIJA

Skupaj proslavimo Air Max day!

Vse kar potrebuješ je 1 par Air Max superg in 3 outfite, ki nam bodo najbolje povedali tvojo zgodbo. Bodi kreativen/na, pokaži nam kako vklopiš Air Max v svoj stil in osvoji Air Max superge po tvoji izbiri!

Posnemi Instagram video story, v katerem boš združil/a 1 par superg Air Max s 3 outfiti za različne priložnosti (na primer vikend oddih, šola/služba, zabava s prijatelji..), objavi ga na odklenjenem Instagram profilu in označi @buzzsneakerstation z #AirMaxMondays in # z državo, iz katere sodeluješ (če si iz Slovenije, dodaj #buzzslovenija).

Pravila Instagram aktivacije

Za sodelovanje v Instagram aktivaciji moraš na tvojem odklenjenem Instagram profilu do 31. marca 2021 objaviti 15-sekundni video. V tem videu nam moraš pokazati, kako kombiniraš 1 par superg Air Max s 3 kombinacijami oblačil. Obvezno je, da uporabiš @buzzsneakerstation in #AirMaxMondays ter #  za državo od kod sodeluješ (#buzzslovenija).

V tej aktivaciji lahko sodelujejo le sledilci @buzzsneakerstation Instagram profila. Tvoj profil pa mora biti označen kot javen, da si lahko ogledamo tvoj 'story' na Instagramu.

Avtorji 3 (treh) najbolj ustvarjalnih zgodb, bodo prejeli Nike Air Max sueprge po svoji izbiri. Zmagovalce bo izbrala žirija iz ekipe Buzz.

Zmagovalci Instagram aktivacije bodo 2. aprila 2021 razglašeni prek instagram zgodbe (storya) na profilu Buzz.

Bodite razigrani in delite svoj stil z nami!

Dodatna pravila in pogoje aktivacije pa si lahko ogledaš tukaj.

Buzz Team

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...