preveri najnovejšo ponudbo

Novice
23.03.2021.

OBČUTITE VIBRACIJE IZ 70IH LET V NEW BALANCE 237

Novi "New Balance 237" vas preprosto potegne, da se vrnete v 70-a z uličnim stilom oblačil. Oglejte si, zakaj so eden vodilnih trendov za to pomlad.

Obstaja veliko razlogov, zakaj 70-a veljajo za eno najboljših desetletij v svetu mode. Krila so postala krajša, cel naboj modnih ikon je tisti čas zaznamoval s svojimi izstopajočimi kombinacijami, blagovna znamka New Balance pa je predstavila tako impresiven dizajn, da se še danes povzdiguje. Govorimo o New Balance 237 supergah, ki so naredile velik povratek na sceno superg, kot tudi v svet mode.

Najnovejši model 237 predstavlja silhueto naslednje generacije, ki združuje sodoben in retro dizajn. Namenjen je vsestranskim ljubiteljem superg - tistim, ki so pripravljeni, da jih kombinirajo na različne načine in za različne priložnosti, pa vendar poskrbijo za pristnost njihovega stila. Oblika, navdihnjena s preteklostjo, izjemno paše v sodobni čas.

Zahvaljujoč novemu dizajnu, ki je zakoreninjen v tradiciji blagovne znamke New Balance, v prvi vrsti tudi pri oblikovanju tekaških čevljev, s katerimi se je vse skupaj začelo, model 237 prinaša oblikovanje podplata po vzoru originalnega Comp 100, tokrat pa v nekoliko večjih dimenzijah, da bi dodatno pritegnil pozornost.

Zgornji del je, kot na originalnem modelu iz 70-ih, narejen iz kombinacije semiša in najlona. Barve so svetle in živahne, zaradi česar so te superge popolne za različne kombinacije. 'Oversized' paneli prispevajo k celi novi izkušnji, tako je asimetrija še bolj poudarjena kot kdaj koli prej.

Prešiti 'oversized' N logo nosi pridih nostalgije in prispeva k splošnemu vtisu superg. Dodajte še nastavljiv sistem zavezovanja, zahvaljujoč kateremu se superge tako odlično prilegajo in boste razumeli zakaj so New Balance 237 modeli eden od vodilnih trendov za prihajajočo pomlad.

Na voljo so v Buzz trgovinah ali na spletu.

Buzz Team

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...